“Are scopul de a mă denigra. Chiar îmi doream ceva serios cu el”

Laurette s-a apărat după ce Marian Tătic a acceptat să ofere în exclusivitate jurnaliștilor CANCAN.RO o parte din conversațiile lor. Artista este de părere că el încearcă acum toate variantele ca să o denigreze. Spre surprinderea multora, mulatra a spus că își dorea o relație serioasă alături de bărbatul care a fost la un pas să o ucidă în bătaie.

Laurette, noi declarații dure la adresa lui Marian Tătic

În timp ce agresorul susține că este nevinovat și arată cu degetul spre Laurette că  ar presta servicii sexuale contra cost, fosta asistentă TV are încredere că oamenii legii vor afla cine mine și cine spune, de fapt, adevărul.

“Oricum, întreaga conversație dintre mine și acest agresor a fost deja pusă la dosar, ieri, la Poliție. Eu nu am nimic de ascuns, pentru că mesajele au foat date de el doar cu scopul de a mă denigra pe mine în spațiul public”, a declarat cântăreața la Antena Stars.

În cadrul interviului, Laurette a precizat despre lenjeria intimă pe care agresorul i-a cumpărat-o că a considerat-o drept cadou… ca la un început de relație.

“Eu nu ascund faptul că el m-a sunat în timpul zilei, mi-a zis că este la mall, că vrea să-mi cumpere ceva frumos. Nimic ciudat până aici. Mi-a trimis niște poze cu lenjeria respectivă, iar eu i-am comunicat măsurile, dar i-am solicitat să-mi ia o altă lenjerie. Din punctul meu de vedere, nu văd nimc deplasat în faptul că un bărbat dorește să facă un cadou din moment ce noi doi ne văzusem cu o seară înainte la masă”, a mai mărturisit diva, potrivit sursei citate.

Nu rata: Laurette vorbește, pentru prima dată, despre reacția tatălui ei după scandalul de la hotel: “Îmi spune să fiu…”

Laurette visa la o relație serioasă alături de Marian Tătic

“El s-a comportat frumos cu mine, mi-a câștigat încrederea, eu chiar îmi doream ceva serios cu el. Era un început de relație. Departe de mine gândul că un om atât de amabil urma să-și schimbe complet atitudinea față de mine în momentul în care am intrat în cameră. M-a agresat fizic doar pentru că am spus: «Nu»”, a mai precizat Laurette pentru Antena Stars.

Vezi și: Laurette, mesaje tulburătoare de la alte femei agresate de Marian Tătic: “I-a pus cuțitul la gât și a încercat să o violeze”. Ce i-a cerut una dintre victimele monstrului

Sursa foto: Facebook & arhivă

Sursa