Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alina Laufer e de șase săptămâni în spital cu gemenii născuți prematur, iar mâine vor fi externați. Anunțul făcut de soțul ei

Alina Laufer a adus pe lume pe 18 februarie doi bebeluși. Gemenii s-au născut prematur și au rămas timp de șase săptămâni sub atenția medicilor. Vedeta a povestit recent ce progrese uimitoare au făcut micuții, iar tăticul a făcut anunțul fericit.

UPDATE.Ilan Laufer a dezvăluit că mâine, 25 martie, Alina Laufer și gemenii vor părăsi spitalul. Vor fi externați după șase săptămâni petrecute sub atenția medicilor.

„Dragi prieteni, am foarte mari emoții. Mâine îi aduc acasă pe prințișorii mei iubiți și pe mama lor, eroina mea. Toți sănătoși și voinici, așa cum m-am rugat zilnic la Dumnezeu. Abia aștept să îi iau acasă pe toți!”, a scris Ilan Laufer pe Instagram.

Alina Laufer a dezvăluit că îi hrănește pe gemeni acum cu biberonul și au mai luat în greutate. Fiecare are aproximativ două kilograme. „Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici (n.r. – Maternitatea Giulești). (…) Nu mai mănâncă prin gavaj, deja încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…) În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor”, a dezvăluit Alina în emisiunea Teo Show.

Alina Laufer: „Nu plâng de față cu copiii mei”

Perioada delicată a trecut, deoarece gemenii au venit pe lume prematur, la 29 de săptămâni.

Întrebată dacă a plâns în această perioadă, soția lui Ilan Laufer a declarat: „Nu am vrut să plâng atât timp cât bebelușii sunt atât de aproape de mine. Îi simțeam, chiar dacă sunt la alt etaj. Știam că sunt aici și că mă simt. Eu nu plâng de față cu copiii mei. De machiat am încercat să mă machiez în fiecare zi, pentru că mă duceam la ei și voiam să o vadă pe mami aranjată. Și îmi ridică și atitudinea. În general, în salon la mine sunt renumită pentru că ridic moralul. (…) Am sperat să avem acești copii atâția ani de zile și simt doar fericire, indiferent de problemele pe care le-am întâmpinat”, a precizat ea în aceeași emisiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *