Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mesajul lui Răzvan Fodor pentru fiica lui. Diana a împlinit 10 ani. „Credeam că am trăit cele mai frumoase experiențe”

Fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a împlinit astăzi 10 ani, iar cu această ocazie, tatăl ei i-a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare, alături de care a atașat o imagine cu Diana.

„Până acum 10 ani, credeam că am trăit cele mai frumoase experiențe, vacanțe, petreceri, că sunt fericit, că am luat maximul din tot ce oferă viața, că nu era nimeni ca mine, și că nu mai avea ce să mă impresioneze.

 După aia, ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs: o șmecherie prăfuită, stocată undeva, într-un server din creierul meu.

 La mulți ani, copilul meu frumos, și mulțumesc pentru toată bucuria asta! #happybirthday #fatherlove #myeverything și nu in ultimul rând #ochiimei ”, a fost mesajul lui Răzvan Fodor.

Cum se înțelege Răzvan Fodor cu soția lui

Recent, Răzvan a dezvăluit cum se înțelege cu soția lui, Irina, și de unde pornesc micile certuri.

„Îmi pare rău să îți răspund și, probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă, după 11 ani de căsnicie și 14 de relație, sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii.

Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul”, a povestit Răzvan pentru revista VIVA!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *