Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Îmi spune să fiu…” Laurette vorbește despre tatăl ei

Laurette Atindehou a vorbit, pentru prima dată, despre reacția tatălui ei, Christian, cu privire la scandalul în care vedeta se află în prezent.

Fotomodelul și-a cunoscut tatăl de abia în 2010, în cadrul emisiunii “Happy Hour”, de la PRO TV, prezentată de Cătălin Măruță.

Citește și: Ce mesaje au schimbat Laurette și presupusul agresor + Mersul “negocierilor”

Anterior, Laurette își văzuse tatăl doar în poze și vorbiseră o singură dată la telefon. Acum, bărbatul și-a luat în serios rolul de tată și încearcă, pe cât poate, să o ajute.

„Am vorbit, în ultima perioadă, cu tata, știe prin ce trec și mă încurajează. Îmi spune să fiu puternică și curajoasă, că o să trec și peste această problemă. Ieri am fost la audieri, mă simt mai bine”, a declarat Laurette pentru Playtech.ro.

Cine este tatăl lui Laurette

Christian Atindehou, tatăl lui Laurette, a venit prima oară în România în urmă cu aproape patru decenii, cu o bursă de studii. S-a îndrăgostit de Cornelia, mama lui Laurette, dar, după o poveste de dragoste de patru ani, acesta s-a întors în țara natală, Benin, din Africa.

A promis că o va lua și pe femeia iubită cu el, însă Christian a întâmpinat tot felul de obstacole cu obținerea vizei. Tatăl lui Laurette mai are trei copii, cu actuala soție, și are o situație financiară bună, având în vedere că a lucrat în Ministerul Economiei.

Cum a decurs momentul în care s-au văzut pentru prima dată

“Știu ce înseamnă să îți dorești să îți cunoști părintele adevărat, chiar dacă viața este uneori dură! Am trăit niște emoții pe care nu le pot descrie în cuvinte.

Atunci când îți vezi părintele adevărat simți că tot Universul stă în loc pentru câteva secunde. Este ceva unic. Poate că, dacă nu ar fi existat Cătălin Măruță, nu știam cine este tatăl meu. Așa că nu pot decât să-i muțumesc, toată viața, pentru gestul frumos pe care l-a făcut pentru mine”, spunea manechinul, la acea vreme, despre momentul de neuitat.

Nu rata: Bărbatul acuzat că a agresat-o pe Laurette vorbește în premieră. „A venit să ia banii pe prosteală”

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *