Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop 24 martie 2021. Peștii sunt agitați și conflictuali

Horoscopul zilei de 24 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești pot fi mai irascibili și pot intra mai ușor în conflicte cu cei din jur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot fi mai agitați astăzi ca de obicei și se pot enerva din orice, chiar dacă sunt nimicuri sau situații care nu depind de ei și pe care oricum nu le pot controla sau schimba. Nativii simt să se exteriorizeze foarte mult, însă este extrem de important să aibă grijă ce zic, cum zic, cui zic. Nu este o zi favorabilă deciziilor, pentru că există multă confuzie creată de cuadratura dintre Mercur și Marte, guvernatorul lor.

Horoscop Taur

Nativii din semnul Taur pot fi mai conflictuali cu partenerul de viață și se pot pripi în deciziile pe care le iau în plan sentimental, deci ar trebui să nu dea verdicte deocamdată. Pe de altă parte, s-ar putea să fie tentați să facă niște cheltuieli pe fond emoțional sau pe produse de care nu au neapărată nevoie. Atenție la propunerile prietenilor care pot face pe mulți nativi să bage mâna adânc în buzunar.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de o cuadratură pe care Marte din zodia lor o face cu Mercur, guvernatorul lor, aflat în zodia Pești, pe casa carierei. Dincolo de starea de agitație și nervozitate de care vor da dovadă astăzi, nativii pot intra foarte ușor în conflicte cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. În plus, Luna traversează casa comunicării și prin aspectele tensionate pe care le face cu Uranus și Saturn, ar fi de preferat ca nativii să nu ia decizii astăzi pentru că pot fi foarte confuzi. Atenție la accidente și la conflicte care pornesc de la cuvinte spuse într-un mod prea dur.

Horoscop Rac

Cei născuți în semnul Rac sunt agitați pe interior, se simt neînțeleși sau chiar ei nu pot să exprime ceea ce gândesc cu adevărat. Este o luptă la nivel de crezuri și convingeri pe care o vor duce mai mult în interior, la nivel psihic. Pe de altă parte, este o zi bună să se pună în valoare la locul de muncă, să-și exprime talentele cu îndrăzneală, să se afirme și chiar să discute despre niște condiții salariale.

Horoscop Leu

Luna traversează astăzi zodia Leu și se va afla în aspecte de susținere cu Soarele și Venus, de curând intrată în Berbec. Acest aspect aduce vitalitate și energie nativilor, chef de explorare, dorință de afirmare și ieșit în evidență. Pe de altă parte, după amiază, Luna va face o opoziție cu Saturn și un careu cu Uranus, deci nativii pot fi mai conflictuali cu cei din jur, în special cu superiorii, fiind deranjați de situațiile profesionale neprevăzute care apar. Atenție și în cuplu. Se pot simți neînțeleși și ne iubiți de partener. Posibile certuri din cauze financiare.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioară, faptul că Mercur, guvernatorul lor, este în careu cu Marte din sectorul carierei poate aduce multe discuții aprinse cu cei cu care desfășoară activități profesionale. Tendința nativilor este de a fi dictatori, de a trasa ei sarcinile și regulile, iar această atitudine o pot avea și în cuplu, aspect care dă naștere tensiunilor cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să asculte și ce au ceilalți de spus și să nu devină acizi dacă nu sunt de acord cu opiniile lor. Mai multă atenție la odihnă.

Horoscop Balanță

Balanțele nu vor reuși să se concentreze prea bine pe ceea ce au de făcut, mai ales pe sarcinile de la locul de muncă. Nativii vor fi cu gândul în altă parte, cel mai probabil vor fi mai sensibil ca de obicei, mai ușor de impresionat și se vor axa foarte mult pe nevoia de socializare, pe ceea ce au ceilalți de spus. Este o zi bună în plan sentimental, dar nu trebuie să se grăbească să transforme o prietenie în iubire.

Horoscop Scorpion

Nevoia Scorpionilor de a fi apreciați, de a li se recunoaște meritele, îi poate pune în opoziție cu cei dragi, mai ales dacă devine primordială cariera și viața de familie este neglijată. Mercur din sectorul iubirii face careu cu Marte, guvernatorul lor, prin urmare nativii nu prea reușesc să înțeleagă ce nu îi convine persoanei iubite și se pot enerva din nimicuri.

Horoscop Săgetător

Săgetătorilor le poate fi mai greu să-ți exprime stările interioare, să spună ce au pe suflet, iar dacă o fac, au tendința de a-i acapara pe ceilalți. Din acest motiv pot apărea tensiuni și certuri în cuplu. Ar putea fi o zi bună pentru a-și clarifica niște convingeri de viață, niște principii și credințe legate de viața sentimentală.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot da naștere astăzi cu mai multă ușurință disputelor la locul de muncă, tensiunilor cu colegii, mai ales dacă nativii au o gândire, o viziune, o idee și ceilalți nu acceptă să o pună în practică. Este o zi în care oboseala profesională își poate spune cuvântul, în care nevoia de a avea pe cineva alături este mai mare și ar fi de preferat să se odihnească mai mult, să se retragă în întimitatea căminului. Posibile nemulțumiri și tensiuni financiare.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să evite astăzi deciziile financiare impulsive, dar mai ales speculațiile financiare. Pe de altă parte, pot avea sentimentul că sunt neînțeleși, neapreciați, că partenerul nu le acordă atenție. Sunt posibile tensiuni în cuplu, însă acestea ar putea fi mai ușor dizolvate dacă se apelează la înțelegere, dacă nativii acordă credit și partenerului.

Horoscop Pești

Mercur se află în zodia Pești și face un careu cu Marte din sectorul familiei. Este foarte probabil ca nativii să fie mai conflictuali astăzi, mai ales cu părinții, și asta pentru că viziunile lor sunt complet diferite de cele ale celor dragi. Va fi greu să exprime ceea ce simt, ceea ce gândesc, dar o vor face acid și agresiv dacă vor fi provocați. Atenție la deciziile grăbite și la mesajele, informațiile contradictorii care pot creea panică sau nervi. Horoscopul zilei de 24 martie le atrage atenția nativilor că pot fi conflictuali cu colegii de muncă sau nemulțumiți de o situație profesională.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *