Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Costel Caran, interlopul umilit în public de un milionar, a luat o decizie radicală

Interlopul umilit în public de un milionar a luat o decizie radicală. Costel Caran nu mai umblă singur pe străzi, după conflictul de anul trecut.

În toamna anului trecut, Costel Caran s-a luat la bătaie cu fiul unui dezvoltator imobiliar de succes. Interlopul i-ar fi reproșat tânărului că ar fi deschis o afacere împreună cu bodyguardul Roger Bogdan, unul dintre dușmanii clanului. Ulterior l-a și pălmuit pe acesta.

Tânărul n-a stat cu mâinile-n sân și a reacționat. I-a dat un pumn și l-a pus la pământ pe Costel Caran. După acest incident, interlopul ar fi luat o decizie radicală. Acesta nu mai iese singur în locuri publice.  În ajutor i-ar fi sărit prietenul său din Berceni, Mircea Nebunu, care ar fi pus mai mulți oameni de-ai săi să-l păzească, potrivit Spynews.

Gestul lui Costel pune la îndoială influența clanului

Gestul neașteptat al lui Costel pune însă la îndoială influența clanului. Nu de alta, dar clanul Caran a semănat groază în București și nimeni nu trecea peste cuvântul lor. Frații Costel, Aurel și Emil Caran au fost implicați în multe bătăi de-a lungul timpului.

De asemenea, au fost și în centrul unor înjunghieri, schimb de focuri sau chiar infracțiuni de cămătărie. Despre tatăl celor trei, Mitu Caran, se zvonește că în tinerețe ar fi comis fapte asemănătoare fiilor săi și că l-ar fi decapitat pe șeful de post din comuna sa natală.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *