„Sunt bolnav” Tzanca Uraganu a fost la un pas să ajungă la spital

Tzanca Uraganu a reușit să își sperie fanii după ce i-a anunțat că e bolnav. Manelistul a sunat în miez de noapte la 112 pentru că nu se simțea deloc bine.

Vedeta a fost îngrijită de către trei medici SMURD, care au reușit să îl calmeze după ce i-au dat mai multe medicamente. El nu a făcut publice și simptomele pe care le-a avut sau cauza lor.

Citește și:

„Fieru-i fier și tot se-ndoaie.. omu-i om și tot se-nmoaie___ HAI Noroc SUNT BOLNAV! ?”, le- a transmis Tzanca Uraganu fanilor săi.

Ce avere surprinzătoare are Tzancă Uraganu

Așa cum toată lumea știe, opulența și luxul fac parte din viața de zi cu zi a manelistului.Tzancă trăiește într-o vilă de 500.000 de euro, cu mobilă comandată special din străinătate, iar detaliile fac în mod sigur diferența.

Gardul, draperiile și fotoliile sunt toate bătute în aur, iar casa este proiectată pe 2 etaje. Paturile sunt placate cu catifea și foiță de aur, totul in vila fiind îmbracat în marmură de calitate. Artistul și-a creat și propria sală de fitness, unde „trage de fiare” să arate bine.

Pe lângă vila de jumătate de milion de euro, Tzancă Uraganul are și o impresionantă de mașini pe care o deține. Manelistul se urcă la volanul a 3 autovehicule de lux, un BMW X5 de zeci de mii de euro, un Lamborghini, dar și un Rolls-Royce.

Sursa