Proxenetul care a exploatat-o pe Monica Gabor a fost adus în țară

Proxenetul băcăuan pentru care ar fi fost obligată să lucreze și Monica Gabor, cu ceva timp înainte să devină soția lui Irinel Columbeanu, a fost expulzat din Marea Britanie. Ovidiu Hasan a fost urcat în avion și trimis acasă, cu forța, alături de mai mulți infractori români.

Ovidiu Hasan era stabilit de ani buni pe teritoriul Marii Britanii, unde se afișa în compania unora dintre cei mai periculoși infractori români, care, la rândul lor, luaseră drumul străinătății. Unul dintre apropiații lui Hasan era chiar interlopul fugar Anaser Duduianu, dat în urmărire internațională după ce l-ar fi șantajat și jefuit în mod sistematic pe Florin Salam, care i-ar fi dat acestuia și fraților săi sume de ordinul sutelor de mii de euro.

„Am dus c#$%ele la pădure, sus. Am zis că le omor”

Înainte să plece, la rândul său, în Marea Britanie, Ovidiu Hasan reușise să se impună în lumea interlopă din Bacău, unde era considerat un infractor deosebit de periculos. De altfel, cunoscut, în special, ca proxenet, acesta a și avut mai multe dosare în care a fost acuzat de trafic de carne vie. Stenogramele unor discuții pe care acesta le-a avut cu unii dintre complicii săi spun multe despre modul de lucru al proxenetului băcăuan. „Am dus c#$%ele la pădure, sus. Am zis că le omor. M-am p@$#t pe ele. Le bagi pe treabă, cu japca”, explica, la telefon, Ovidiu Hasan. (VEZI ȘI: PATRONUL BARULUI DIN BACAU UNDE S-AR FI LANSAT MONICA GABOR L-A INFUNDAT DIN PUSCARIE PE DINU DAMASCHIN)

Multe dintre victimele sale au fost, inițial, dansatoare la bară în clubul de noapte pe care bărbatul îl patrona în Bacău.

Monica Gabor (stânga), pe vremea când lucra în barul lui Ovidiu Hasan (dreapta)

După aproximativ două luni de „stagiu” în club, acestea erau obligate să se prostitueze.

Calvarul fostei doamne Columbeanu

În cazul Monicăi Gabor, lucrurile ar fi fost, totuși, mai complicate. Persoane din anturajul fostei doamne Columbeanu ar fi spus procurorilor care instrumentau unul dintre dosarele de proxenetism deschise pe numele lui Hasan că Monica era disputată de alte două clanuri din oraș, motiv pentru care ar fi început o relație amoroasă cu Ovidiu Hasan. La scurt timp, însă, bărbatul ar fi pus-o să danseze la bară și mai apoi să întrețină relații intime pe bani.

Ovidiu Hasan și prietenul lui, Anaser Duduianu, dat în urmărire internațională

Surse judiciare au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, că Ovidiu Hasan părăsise România, cu destinația Marea Britanie, încă din vremea în care Regatul era membru al Uniunii Europene.

După Brexit, acesta ar fi fost urcat în avion și expulzat alături de un grup format din infractori români aflați în detenție. În acest fel, autoritățile britanice au vrut să se asigure că, odată eliberați, răufăcătorii nu vor continua să comită infracțiuni pe teritoriul Angliei. (NU RATA: FOSTUL “PESTE” AL MONICAI GABOR RUPE TACEREA. OVIDIU HASAN SPUNE CA EL A FACUT-O CELEBRA PE FOSTA „SCORPIE DE LA IZVORANI”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa