Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este grupul Art Of Robots, cel de-al optulea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11. Andi Moisescu i-a trimis în semifinală. „Par de pe altă planetă”

Grupul Art Of Robots este format din patru membri de dansatori din Kârgâstan și au primit cel de-al optulea Golden Buzz de la „Românii au talent”, în ediția de vineri seara, 23 martie. Andi Moisescu a fost cel care i-a trimis în semifinală.

Nursultan Abilov, Salavat Alykulov, Rakhman Ergeshbekov și Renat Isirailov vin din orașe diferite ale Kârgâstanului. Tinerii s-au cunoscut pe Internet, având o pasiune comună: dansul. 

Vezi VIDEO cu momentul grupului Art Of Robots

Cei patru membri ai trupei au între 20 și 26 de ani și au dansat pentru prima dată împreună, pe scena Românii au talent. 

Cine este grupul Art Of Robots, cel de-al optulea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11. Andi Moisescu i-a trimis în semifinală. „Par de pe altă planetă”

„Par de pe altă planetă. Nici nu știu cum puteam să mă împac cu ideea că nu se termină cu un Golden Buzz”, a comentat Andi Moisecu, juratul care i-a transmis lui Smiley să apese pe butonul auriu.

„Parcă a trecut acceleratul. Asta este starea pe care o ai când duci o femeie acasă”, a declarat Florin Călinescu

„Nu știm exact ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred la ce am
asistat. Sunteți un grup fenomen”, a spus Andra șocată.

„Nici eu nu înțeleg nimic din ce s-a întâmlat”, a spus Andi
Moisescu.

„Nu am văzut în viața mea așa ceva. Nu mai am ce să mai zic. Sunt șocat”, a spus Smiey.

„Am reușit și ne bucurăm foarte mult, pentru că am muncit din greu și cred că meritam din plin. Este primul Golden Buzz, așa că o să păstrăm acest confeti în valiză, pentru a le arăta și părinților mei.

Am vrut să le arătăm familiilor noastre că putem câștiga și din dans. Ne-am cunoscut în urmă cu doar câteva luni și am devenit buni prieteni, ca frații”, a spus unul dintre membri trupei, pentru Pro TV.

Ruslana Krutas, cel de-al șaptelea Golden Buzz de la „Românii
au talent” sezonul 11

Ruslana Krutas are 20 de ani, este din Ucraina și a făcut spectacol la „Românii au talent”, în ediția de vineri seara 5 martie.

Jurații au rămas fără cuvinte, iar Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz, pentru un număr acrobatic neașteptat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *