Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Carmen Brumă a atras atenţia asupra alimentelor care trebuie evitate în Postul Paştelui. Despre cei mai mari dușmani ai siluetei

Carmen Brumă are 43 de ani și un corp perfect, datorită unei alimentații sănătoase. Renumită pentru sfaturile sale de nutriţie şi mişcare, adesea uşor de pus în practică, vedeta a atras atenţia asupra greşelilor pe care femeile le fac în Postul Paştelui din dorinţa de a slăbi.

„Prima greşeală a multor persoane care constată că s-au îngrăşat în post este excesul de carbohidraţi simpli provenind din dulciuri, produse de patiserie de post, fructe confiate”, a specificat Carmen Brumă.

Carmen Brumă a atras atenţia asupra alimentelor care trebuie evitate în Postul Paştelui. Despre cei mai mari dușmani ai siluetei

Pe locul doi în topul greşelilor se află cantitatea mare de grăsimi: ”Uleiurile vegetale sunt folosite de multe ori în post în cantităţi mult prea mari.

O lingură de ulei are aproximativ 100 cal., dacă îl pui cu sticla peste o salată sau alt preparat, faci 2 rotocoale cu sticla şi ai lejer 3 linguri, adică 300 cal. doar din ulei.

Ideal este să foloseşti spray-ul pentru ulei pentru a diminua cantitatea de ulei din mâncare”, a spus Carmen Brumă potrivit okmagazine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *