Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Povestea emoționantă a lui Giuseppe și Rosina, infectați cu noul coronavirus! Au cerut să-și atingă mâinile de pe patul de spital

Rosina are 84 de ani, Giuseppe, 82. Formează un cuplu care s-a iubit din prima clipă, se iubește și acum. Doar că pandemia de coronavirus le-a destabilizat liniștea de la bătrânețe. Ambii s-au îmbolnăvit de COVID-19. Au ajuns în același spital și au cerut să-și atingă mâinile, măcar pentru o clipă.

Ea este din Avellino, dar locuiește la Roma de ani de zile, și s-a infectat cu noul coronavirus, o formă gravă a bolii. A fost internată la San Filippo Neri și intubată în secția de terapie intensivă. Giuseppe este din Cassino și a contractat boala cu o formă mai ușoară. A ajuns, totuși, la spital. Același unde este și soția lui. (CITEȘTE ȘI: ÎN CE STARE ESTE ACUM NELU PLOIEȘTEANU, INTERNAT LA ATI CU COVID-19)

Povestea emoționantă a lui Giuseppe și Rosina, infectați cu noul coronavirus

Nostalgia avea să-i cuprindă pe cei doi. Dorința lui de a o ține de mână pe soția Rosina. Chiar și pentru o clipă, doar. Însă ea era bolnavă, nu putea fi mișcată. Dar minunea avea să se producă. Medicii și-au dat acordul. Paturile lor au fost trase și au ajuns unul lângă celălalt. Și s-au atins din nou. Fotografia este emoționantă și sugestivă. (NU RATA: OLIVIA STEER, DECLARAȚII ACIDE DUPĂ CE FLAVIA GROȘAN A PUBLICAT SCHEMA SECRETĂ DE TRATAMENT ANTI-COVID: “PRESSTITUATELE ȘI INFLUENCERII IES LA ATAC ÎMPOTRIVA MEDICULUI CU ADEVĂRAT EROU”)

El a început să plângă, ea l-a încurajat. Emoție, aceasta este starea cel mai bine descrisă. Acum, cei doi se întâlnesc în fiecare zi datorită disponibilității personalului medical. Cele două paturi care au ajuns învecinate, al Rosinei și al lui Giuseppe, care se țin de mână, au ajuns un simbol al luptei împotriva COVID-19.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *