Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Sunt îndrăgostită” Andreea Bălan vrea să fie mireasă

Andreea Bălan a fost invitată sâmbătă seară în platoul unei emisiuni TV unde a vorbit, printre altele, despre perspectiva unei căsătorii cu actualul ei iubit, Tiberiu Argint.

Întrebată care este cel mai important lucru într-o relație, cântăreața a dezvăluit faptul că tot ce trebuie să faci este să fie cu sufletul.

Citește și: Andreea Bălan, mesaj “codat” pentru Andreea Antonescu și Elena Marin, aflate la Survivor România! Ce a spus vedeta de la Antena 1 despre show-ul de la Kanal D

„Cu toții greșim în viață, important este să fii tolerant și să îți dai seamă că dacă tu ai defecte și persoana de lângă tine are defecte.

Totul trebuie să fie cu sufletul și atunci va merge. Nu, nu mă mărit. Evident că la un moment dat, peste nu știu câțiva ani buni, da, de ce nu?! Da, sunt îndrăgostită”, a declarat Andreea Bălan, la Antena 1.

Nu vrea să se mute, momentan, cu Tiberiu Argint

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Andreea Bălan evită, momentan, să se mute împreună cu Tiberiu Argint. Motivul pare să fie unul foarte întemeiat din punctul de vedere al artistei.

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” și-ar dori să locuiască separat până în momentul în care își încheie socotelile cu fostul soț, George Burcea.

„Andreea nu își dorește momentan să locuiască împreună cu Tiberiu, cu toate că el asta vrea. Până nu finalizează divorțul cu George Burcea nici nu vrea să audă de așa ceva”, ne-a dezvăluit o sursă din anturajul artistei.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de 10 luni

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se cunosc de 10 luni, o relație începută la scurt timp după ce artista și George Burcea se despărțeau. Alături de Tiberiu, Andreea a început să experimenteze și alte activități de destindere, cum ar fi schiatul.

”Azi e o zi mare, azi învăț să schiez. Asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină pentru că am, după cum vedeți, casca, clăparii.

Mi-am luat inima în dinți și azi învăț să schiez, că nu știu. Mi-am dorit de foarte mult timp, dar nu a fost să fie. Acum o să fie, o să fie o nebunie”, spunea, amuzată, Andreea.

Nu rata: Andreea Bălan, adevărul despre divorțul de George Burcea! „Cred că într-o relație greșesc ambele persoane”

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *