Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bancul zilei | Cât de ”blondă” a putut să fie!! ”Câte becuri sunt aprinse?” Răspunsul te lasă fără replică

Cam ”blondă” tipa, după cum lasă de înțeles finalul discuției cu un depanator IT. I-a căzut internetul, așa că a cerut ajutor. A sunat… Dar cum să-i dea bietul om de capăt???

Dialogul este halucinant, cu un final de poveste!

”Bună seara!

Bună seara! Cu ce vă putem ajuta?

Nu mai funcționează internetul.

Am înțeles, sunteți lângă router?

Da!

Câte becuri sunt aprinse?

Stați să văd…

Aștept.

Două în cameră și unul în bucătărie!!”

Alte bancuri amuzante cu țărani și agricultură:

Ţăranul şi agronomul – Inginerul agronom către badea Ion: – Bade, cu metoda asta învechită nu o să obţii nici cinci kile de pere din pomul ăsta… – Ai dreptate, e piersic…

***

Înţelegere între ţărani – Vasile îl vede pe Ion că trecea cu căruţa şi observă că îi atârnă lanţul şi strigă la el: – Ioane, vezi mă că-ţi atârnă lanţul de la căruţă! – Ce, mă?! – Vezi mă, ţărane, că-ţi atârnă lanţul de la căruţă! – Ce mă?! – Vezi mă, prostule, că-ţi atârnă lanţul de la căruţă! – Apoi no măi că nu te aud, că-mi atârnă lanţul de la căruţă şi face mult zgomot…

***

Minuni agricole –  Un orăşean, în vizită la ţară, întreabă un ţăran care lucrează grădina din faţa casei: – Cum reuşeşti să obţii aşa ridichii mari? – Destul de simplu, domnule, semăn seminţe de sfeclă roşie!

***

Veşti la câmp – Un ţăran era la munca câmpului, dădea cu coasa. Un vecin vine în fugă la el şi îi spune: – Hai repede acasă că o murit soacră-ta! La care ţăranul răspunde calm: – Mai întâi lucrul şi după aceea distracţia.

***

Căruţaşul şi nevasta – Pe un drum de ţară un poliţist pe motoretă urmăreşte o căruţă şi întreabă ţăranul care stătea pe capră: – Domnule, nu ţi-ai dat seama că nevastă-ta a căzut din căruţă la câţiva kilometri de aici?! – Doamne ajută şi fereşte! răspunde şăranul. Am crezut că am depăşit viteza legală!

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *