Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bădălău singur vacanță. Stop. Bianca și Mitza dat târcoale milionar turc

Relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău pare să fie trasă la indigo după cea pe care blonda a avut-o cu Alex Bodi. Desigur, cu excepția momentelor violente de după vacanțele exotice. Cei doi îndrăgostiți și-au spus pentru a nu știu câta oară „Adio”, și-au dat block pe Instagram, iar cearta a culminat cu Bădălău plecat singur în vacanță. Bianca ar fi acționat pe „teren sigur”, cu un sejur în casa veșnicului pretendent Cengiz Şıklaroğlu, la care a fost cu buna ei prietenă Mitza, pe care a ținut-o drept „paravan” în vizita sa în Turcia.

Bianca Drăgușanu trăiește o viață plină de suspans, iar CANCAN.RO vine cu detalii de ultimă oră despre peripețiile divei după care suspină foarte mulți dintre bărbații din România. Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a despărțit de Bădălău. Sau Bădălău de ea. După care blonda s-ar fi gândit să-l facă gelos pe ex/actualul iubit.

O strategie de succes

Omul de afaceri a plecat într-o vacanță singurel, suferind, însă nu a stat prea mult timp astfel. Pentru că a zburat rapid în Turcia după Bianca Drăgușanu. Cum a reușit blonda să-l înnebunească? Ei bine, după ce s-au certat, diva i-ar fi făcut o vizită afaceristului Cengiz Şıklaroğlu, unde nu s-a dus singură, ci cu buna ei prietenă Mitza.

Amica Biancăi și turcul care s-a iubit și cu Otilia Bilionera au postat imagini unul de la altul, cu inimioarele aferente din casa acestuia. Cei doi au lăsat de înțeles că ar avea ceva împreună, însă totul ar fi fost o cacealma. Scopul? Bianca Drăgușanu și-a dorit să-l facă pe Bădălău gelos, afaceristul știind că Mitza nu are nimic cu turcul milionar și că cea curtată este de fapt femeia care l-a cucerit cu formele ei fatale. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A MUTAT SORA ÎN BUCUREȘTI)

Planul pus la cale de Bianca, ajutată de prietena ei, l-ar fi adus pe Gabi Bădălău val-vârtej în Turcia, după blondă

Doi iepuri dintr-un foc

După postările cu turcul, tot la derută, prietena Biancăi Drăgușanu a publicat imagini cu blonda din Roma, Italia, unde majoritatea locațiilor sunt închise din cauza pandemiei.

Gabi Bădălău a acționat rapid și a fugit – din vacanța în care era – după Bianca Drăgușanu, în Turcia. CANCAN.ro a aflat că diva l-a prins din nou în mrejele ei de femeie cuceritoare și l-a făcut, încă o dată, pe milionar să cadă la picioarele ei. (CITEȘTE AICI: CUM S-A “INTEGRAT” BIANCA DRĂGUȘANU ÎN FAMILIA BĂDĂLĂU. “MĂ ÎNȚELEG FOARTE BINE CU MAMA LUI GABI”)

Potrivit informațiilor care au venit pe adresa pont@cancan.ro din surse sigure, fosta prezentatoare TV ar lua în calcul să rămână peste hotare ceva timp, pentru că ar vrea să „execute”, la unison cu vacanța, și o intervenție în zona nasului, o rinoplastie, pentru a-și face nasul mai mic.

Telenovela Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău pare să aibă continuitate, iar asta pentru că cei doi dovedesc că au deja sentimente unul pentru celălalt, iar certurile tot împreună îi aduc. Cei doi îndrăgostiți au ajuns în această situație la o săptămână după ce CANCAN.RO a relatat cum fiul fostului ministru al Economiei și fosta prezentatoare TV s-au certat din cauza geloziei afaceristului, și-au spus „Adio” și s-au împăcat la 24 de ore după ceartă.

Gabi Bădălău nu pare să vrea să renunțe la Bianca Drăgușanu, mai ales după ce a și prezentat-o familiei și a spus în gura mare că vrea să o ia de nevastă.

Cum s-au cuplat Bianca și Bădălău

Afaceristul și blonda se cunosc de ceva timp, mai ales că el a fost cuplat cu două dintre cele mai bune prietene ale ei: Ramona Gabor și Daniela Crudu. Însă, până în decembrie 2020, cei doi nu au avut nimic comun din punct de vedere sentimental. După separarea definitivă de Bodi, Bianca a găsit consolare în compania lui Gabi Bădălău, care a dus-o într-un sejur la munte, a petrecut cu ea în Dubai, după care s-au îndrăgostit iremediabil în Maldive, de unde au venit oficial un cuplu. De atunci și până în prezent, viața bate filmul în ceea ce privește relația lor de iubire. Chiar dacă telenovela capătă pe alocuri accente demne de Caragiale. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU EXPLICĂ ÎN CE STADIU ESTE RELAȚIA EI CU GABI BĂDĂLĂU + CE LEGĂTURĂ MAI ARE CU ALEX BODI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *