Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anchetatorii au făcut o descoperire teribilă despre femeia care a agresat-o pe Mirela Vaida! Agresoarea a spus că ar fi vrut să o omoare pe prezentatoarea de la Antena 1

Polițiștii care se ocupă de cazul Mirelei Vaida au făcut o descoperire teribilă despre agresoare! În plus, conform mărturiilor colegilor prezentatoarei de la “Acces Direct”, femeia a spus după ce a fost imobilizată că ar fi vrut să o omoare cu acea piatră pe care a aruncat-o spre ea.

Descoperire teribilă despre agresoarea Mirelei Vaida

La mai puțin de 24 de ore de la imaginile traumatizante care au rulat la Antena 1, anchetatorii au aflat că agresoarea ar fi fost internată la Spitalul Obregia pe 12 martie, iar diagnosticul pus de medici ar fi “retard mintal”, potrivit stiripesurse.ro. Cercetările polițiștilor continuă de agenții Secția 4 Poliție.

“(…) o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical”, se arată în comunicatul oferit de oamenii legii, relatează publicația Libertatea.

Unul dintre cameramanii de la “Acces Direct” a alergat spre femeie și a imobilizat-o, înainte să se mai apropie de realizatoare care s-a speriat îngrozitor.

“Țipa întruna, spunea că are niște bani de luat de la doamna Mirela. Asta spunea non-stop. Era vorba de vreo 300 de lei. Nu a spus de unde această datorie, decât că are de luat acești bani și să i se aducă. Mai avea într-o pungă încă două bucăți de bolovani. A luat doar o bucată și a aruncat cu ea”, a declarat bărbatul în cadrul emisiunii “Showbiz Report”.

Nu rata: Atacatoarea Mirelei Vaida, recalcitrantă și după agresiunea înfiorătoare de la “Acces Direct”. Avem primele imagini după ce a fost imobilizată și urcată în ambulanță

Mirela Vaida a primit amenințări cu moartea

“Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe YouTube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune: vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou, care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a declarat Mirela Vaida după ce a fost agresată fizic în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1.

Află și: Plânsă și încercănată, Mirela Vaida a luat o decizie surprinzătoare la scurt timp după ce a fost atacată la Acces Direct: “Mi-am văzut moartea cu ochii” | FOTO & VIDEO

Sursa foto: FAcebook & captură video Antena 1

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *