Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Am fost cu Bordea la vaccinare. Nu a rezistat fără „țigara de după”

Cătălin Bordea a intrat, oficial, în tabăra persoanelor publice de la noi care au ales să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2! Carismaticul comediant a fost surprins în exclusivitate de CANCAN.RO la scurt timp după ce i-a fost administrată doza de ser. Coprezentatorul lui Dan Capatos nu a mers singur, ci împreună cu Horațiu Tudor și încă doi prieteni.

Cătălin Bordea a mers în urmă cu câteva zile la Centrul de Imunizare de la Romexpo și, după ce i-a fost injectat serul anti-COVID-19, singura „reacție adversă” a fost “țigara de după… vaccin”, după cum puteți vedea în colajul de mai jos, dar și în imaginile pe care vi le prezentăm în galeria foto.

În vârstă de 36 de ani, actorul de stand-up comedy era foarte bine dispus, ba chiar a râs copios la una dintre poveștile pe care i le-a spus tânărul care se afla în dreapta lui Horațiu Tudor. Reporterul de la “Xtra Night Show” a fost mai mult atent la smartphone, semn că aștepta anumite vești privind subiectele pe care le pregătea pentru emisiunea care rulează la Antena Stars.

Mihai Budeanu de la 3 SUD EST, Dan Capatos, Mihai Morar, Maria Dragomiroiu și Lora sunt alte cinci vedete de la noi care s-au vaccinat împotriva noului coronavirus. Din păcate, cântăreața de 38 de ani s-a simțit foarte rău după rapel, iar, joi, 18 martie, a lipsit de la “Vorbește lumea”. În cursul zilei de ieri, prezentatoarea de la Pro TV a dezvăluit cu ce simptome s-a confruntat după ce i-a fost făcută a doua doză.

Împreună cu alți doi prieteni, Cătălin Bordea și Horațiu Tudor au mers să își primească doza de ser anti-COVID-19 la Centrul de Vaccinare de la Romexpo © Cancan.ro

(Nu rata: Cătălin Bordea și soția lui, mărturisiri după ce s-au vindecat de COVID-19: “N-am mai trăit niciodată așa ceva”)

Lidia și Cătălin Bordea, cununie religioasă în secret

Livia și Cătălin Bordea și-au promis iubire și loialitate în fața Lui Dumnezeu pe 18 august 2019. Fericitul eveniment a fost organizat în mare secret, însă, la aproape două săptămâni distanță, comediantul a făcut publice câteva poze de album realizate în ziua cununiei religioase. Coprezentatorul lui Dan Capatos a declarat într-un interviu mai vechi că nașii vor fi un el și o ea care locuiesc  în Canada: Cosmin Nedelcu și  iubita lui, Dumitrița, au acceptat și ei cu bucurie acest legământ.

“Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: «Ce-ai făcut patru ore?». Îmi răspunde: «Am stabilit furculiţele». Ea chiar plănuieşte şi am tot respectul pentru această femeie fantastică. Are nişte idei dubioase la un moment dat.

Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei. O să avem 80 de invitaţi maximum. Naşii sunt prieteni foarte buni, care stau în Canada. Capatos este fratele meu mai mare, el m-a trimis în viaţă. Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochiţe, dar foarte simple. În luna de miere plecăm în Portugalia”, a declarat Cătălin Bordea cu câteva săptămâni înainte de nuntă la Antena Stars.

(Citește și: Vedetele se gândesc să își deschidă noi afaceri pentru a depăși această perioadă de criză. Cătălin Bordea și-a anunțat deja inițiativa pe Internet)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *