Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alexandra Diaconescu a slăbit 15 kilograme la mai puțin de o lună de când a născut-o pe Ines: “Toate astea când fata doarme”

Devenită mămică în urmă cu mai puțin de o lună, Alexandra Diaconescu își face timp și pentru doamnele și domnișoarele care o urmăresc pe social media. Astfel, azi, în timp ce Ines dormea, fosta ispită de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a dezvăluit că a slăbit 15 kilograme de când a născut. Evident, logodnica lui Mădălin Mogoş a enumerat metodele prin care a reușit să se apropie de greutatea pe care o avea înainte să rămână însărcinată.

Alexandra Diaconescu “a topit” 15 kilograme în mai puțin de o lună de când a devenit mămică

Mărturiile tinerei mămici au fost făcute într-o postare urcată pe Instagram Stories, unde a precizat că va vorbi în viitorul apropiat despre următoarele capitole: alăptat și experiența de la Maternitatea Polizu din București, unde a născut după două zile de încercări. Fiica sa și a sportivului Mădălin Mogoş a venit pe lume pe 26 februarie.

“A fost o perioadă greuță, de acomodare, peste care am trecut cu bine. Nu prea am răspuns la mesaje pentru că eram mega sensibilă, a fost un cumul de sentimente, experiența traumatizantă de după naștere + responsabilitatea unei vieți care stă în mâinile tale + faptul că nu știi ce și cu trebuie să facă exact, când te uiți în oglindă și îți vezi corpul atât de modificat. Nu vreau să facem din asta o dramă, dar ușor nu este! O să vă povestesc tot curând”, a scris blonda într-un mesaj făcut public.

Ulterior, fosta concurentă de la “Insula Iubirii” a spus câte kilograme își dorește să mai slăbească: “Până atunci, mă mobilizez, am slăbit 15 kilograme și mai am încă 15. Începem iar dieta, purtăm corsetul și facem sport. Toate astea când doarme fata. Acum totul se învârte în jurul ei. O să vorbim și despre alăptare. Vă pup”.

Nu rata: Hannelore “și-a oficializat” relația cu noul iubit după divorțul de Bogdan Ionescu. Cum arată bărbatul care o face fericită pe fosta concurentă de la Insula Iubirii

La începtutul anului trecut,fosta concurentă a show-ului de la Antena 1 a pierdut o sarcină, iar drama i-a lăsat cicatrici adânci în suflet.

Alexandra Diaconescu, logodită cu Mădălin Mogoş

Alexandra Diaconescu, fostă ispită, dar și fostă concurentă la “Temptation Island – Insula Iubirii”, trăiește o poveste de dragoste alături de luptătorul de kickbox Mădălin Mogoş. Tânărul sportiv i-a oferit inelul de logodnă în vara lui 2019.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *