Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Stila Sarafu s-a despărțit de Simona, cumnata lui Brigitte? Fostul membru al cunoscutului clan ”Spaniolul”: „Le las pe toate”

Stila Sarafu și Simona nici bine nu și-au asumat în mod public relația că s-ar fi despărțit. Se pare că bărbatul s-ar fi săturat de femei și le consideră vinovate pentru ceea ce se întâmplă rău în viața lui. 

În urmă cu câteva zile, Stila Sarafu și Simona, cumnata lui Brigitte, au decis să se afișeze pe Instagram fără nicio reținere. Cunoscutul personaj din Constanța a postat prima fotografie în care apare alături de iubita lui, Simona, spre uimirea tuturor. Acum însă, se pare că s-a săturat de divele care i-au furat liniștea și a cam ajuns la capătul puterilor.

 ”Le las pe toate! De la gelozii mi se trag toate (n.r. – probleme penale)”, a declarat Stila pentru replicaonline.ro

CITEȘTE ȘI FOSTUL IUBIT AL EX-PREZENTATOAREI DE LA PRO TV ȘI-A “ASUMAT-O” PE CUMNATA LUI BRIGITTE

Cum a început totul între Stila Sarafu și cumnata lui Brigitte Pastramă

Fostul iubit al Vicăi Blochina ar fi provocat o mega-controversă în cunoscuta familie Pastramă. Potrivit surselor noastre, episodul care, pur și simplu, ar fi ”detonat” vestita familie s-a declanșat după ce Stila Sarafu i-ar fi mărturisit lui Relu Pastramă, cumnatul lui Brigitte, că ar fi avut o relație interzisă cu partenera acestuia.

Conform surselor noastre, Stila Sarafu și Relu Pastramă ar fi purtat o convorbire de-a dreptul halucinantă. ”Am vrut să îți spun de foarte mult timp. Am avut-o pe nevastă-ta”, i-ar fi transmis Stila Sarafu lui Relu Pastramă.

Din câte se pare, disputa ar fi pornit de la niște datorii mai vechi. Mai mult decât atât, fostul iubit al ex-prezentatoarei TV ar fi susținut că a fost amenințat cu plângeri la autorități.

”Mă amenință că se duce la DIICOT că nu am ajutat-o să-i plătesc fiscalul, nici eu, nici tu”, i s-ar mai fi destăinuit Stila lui Relu.

VEZI ȘI STILA SARAFU LOVEȘTE DIN NOU! FOSTUL MEMBRU DIN CLANUL „SPANIOLUL” A ATACAT CU OUĂ O TÂNĂRĂ

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *