Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

”Nu poate fi catalogată drept o eroare judiciară”

Victor Slav a dus o luptă ”grea” cu autoritățile statului român, după ce agenții de la Rutieră i-au deschis un dosar pentru conducere sub influența unor substanțe interzise. Ulterior, când și-a recuperat permisul auto și a dovedit că nu era drogat la volan, fostul prezentator de la Kanal D a cerut despăgubiri, dar a pierdut procesul. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, motivarea instanței.

În 2019, Victor Slav a fost oprit de oamenii legii, pentru un control de rutină, pe Autostrada 3 București-Ploiești. În urma verificării cu ”Drug Test-ul”, care ar fi indicat că vedeta consumase cannabis, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile.

Victor Slav a mers până-n pânzele albe pentru a-și face dreptate. A mers la Institutul de Medicină Legală și, într-un final, adevărul a ieșit la iveală. ”Drug Test-ul” a avut un rezultat eronat în cazul lui și astfel și-a demonstrat nevinovăția. Motiv pentru care, ulterior, fostul prezentator TV a înregistrat pe rolul  Tribunalului București, împotriva statului român, prin Ministerul Finanțelor, o acțiune de reparare a prejudiciului provocat de erorile judiciare.

A cerut despăgubiri în valoare de 500.000 de euro

Victor Slav a cerut în instanță despăgubiri colosale, în valoare de jumătate de milion de euro. La începutul anului, judecătorii de la Tribunalul București s-au pronunțat în procesul pe care fostul prezentator TV l-a intentat Ministerului de Finanțe. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV, “MIȘCARE” NEINSPIRATĂ PE TIMP DE PANDEMIE. CE SUMĂ CONSISTENTĂ A INVESTIT ÎN NOUA AFACERE)

Judecătorii au decis că cererea depusă de fostul prezentator TV este inadmisibilă și în consecință au respins acțiunea acestuia.

”Admite excepția inadmisibilității. Respinge cererea, ca inadmisibilă. Cu apel”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Victor Slav a cerut despăgubiri de 500.000 de euro

Motivarea instanței

La aproximativ două luni de când s-a pronunțat verdictul, instanța a motivat decizia. Potrivit magistraților, Victor Slav nu poate fi considerat o victimă a erorilor judiciare având în vedere faptul că el a fost anchetat și nu executa o pedeapsă. (NU RATA ȘI: VICTOR SLAV ȘI-A LUAT ”JUCĂRIE” NOUĂ! PREZENTATORUL TV A DAT 40.000 DE EURO PE O PIESĂ LA ”MÂNA A DOUA”)

”Pârâtul, prin consilier juridic, arată că temeiul de drept invocat respectiv răspunderea civilă delictuală și legea specială nu pot coexista, art. 538 și 539 C.pr.pen. vizând situația în care prejudiciul are izvor eroare săvârșită în cursul urmăririi penale.

Precizează că nu sunt îndeplinite condițiile legii speciale neputând fi încadrată acțiunea în art. 538 și 539 C.pr.pen., reclamantul nefiind condamnat definitiv și ulterior achitat respectiv nefiind cercetat și arestat preventiv și ulterior pus în libertate. Reclamantul, prin avocat, solicită respingerea excepției de inadmisibilitate având în vedere că dispozițiile de drept comun se completează cu normele speciale.

(…) Admite excepția inadmisibilității. Respinge cererea de chemare în judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul municipiului București.”, se arată în motivarea instanței.

Victor Slav s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001

Victor Slav s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău.

În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”. Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Victor Slav s-a făcut remarcat după ce a dansat cu Bianca Drăgușanu. Ulterior, cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. (VEZI ȘI: VICTOR SLAV S-A ”REPROFILAT” PE ”AFACERI LA PORTBAGAJ”. L-AM FOTOGRAFIAT ÎN TIMP CE…)

În 2016, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Doi ani mai târziu, însă, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să pună punct căsniciei lor. Aceștia au rămas în relații bune, de dragul fetiței pe care o au împreună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *