Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lora a lipsit astăzi de la emisiunea „Vorbește Lumea”. Cove a dezvăluit motivul. „Rămâne de văzut ce se întâmplă mâine”

Lora a lipsit astăzi de la emisiunea „Vorbește Lumea”, iar Cove a explicat ce se întâmplă cu colega lui. Cu toate astea, actorul nu a fost singur, pentru că Anna Lesko i-a gătit și de această dată în platoul de la Pro TV.

Cove a spus că Lora are probleme de sănătate și că nu a putut ajunge în platoul emisiunii. El a mai spus că ar trebui ca artista să revină mâine, însă nu se știe dacă va fi în stare.

„Din păcate, astăzi nu va fi și Lora alături de noi, este bolnăvioară. Lora, multă sănătate și îți promit că mâine, când vei reveni, îți voi face o primire epocală”, a anunțat Cove.

La scurt timp după anunțul făcut de Cove, Lora a postat un mesaj pe contul de socializare. Se pare că vedeta s-a simțit rău după ce a făcut vaccinul împotriva COVID- 19.

„Azi am stat cuminte în brațele lui, mâine ne revedem la «Vorbeste lumea». Voi face mâine dimineață live pe facebook de la ora 8.00 și voi povesti mai multe despre reacția mea la rapel #suntbine”, a scris și Lora pe Facebook.

Cove a făcut și o glumă în cadrul emisiunii,  la adresa invitatei sale, Anna Lesko. Interpreta a gătit astăzi varză cu ciolan afumat.

„Adela este acasă, însărcinată, Lora este tot acasă, bolnavă, rămâne de văzut ce se întâmplă mâine cu Anna”, a spus Cove.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *