Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dorian Popa a vorbit despre viața lui în mediul online. „Dacă mă supără ceva sau mă deranjează atunci când nu postez, nu este că-mi scad veniturile”

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști din mediul online. Cântărețul este urmărit de 2,2 milioane de internauți pe pagina lui de Instagram, iar pe YouTube, canalul lui se bucură de un succes uriaș: aproape două milioane de abonați.

Într-un moment de sinceritate, acesta a făcut dezvăluiri interesante în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”, de la Radio Impuls, cu Cosmin Cernat.

Dorian Popa recunoaște că nu face YouTube pentru bani. „Dacă aș avea nevoie de mai mult timp pentru mine m-aș opri din filmări. Nu fac YouTube pentru bani și nu aș sfătui pe nimeni să facă asta pentru că s-ar putea să nu-ți iasă.

Eu foarte mulți ani am visat să fac matinal. Îmi place să fac oamenii să-și pornească ziua mai bine”,  a mărturisit celebrul artist.

„Îmi pot permite să nu postez 2, 3, 4, 5 zile. Dacă mă supără ceva sau mă deranjează atunci când nu postez, nu este că-mi scad veniturile, Doamne ferește! Este că-mi supăr oamenii.

Pentru că eu i-am învățat pe oamenii mei: băi, în fiecare dimineață voi vă petreceți cafeluța cu mine.

Eu foarte mulți ani am visat să fac matinal. Ce fac eu nu este matinal, dar postez dimineața, îmi place să fac oamenii să-și înceapă ziua mai bine.

Consider că am destulă energie să împart cu foarte mulți oameni și consider că dacă Dumnezeu m-a înzestrat cu energia asta, nu m-a înzestrat s-o țin numai pentru mine, să fiu egoist și să nu împart nimic”, a mai povestit Dorian Popa. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *