Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cunoscutul cântăreț se plânge că pandemia l-a lăsat fără bani! Ce acte a depus la dosar?!

Acum 7 ani, Doru Todoruț și fosta lui soție își spuneau „adio” și deși fanii artistului au crezut că cei doi vor rămâne în relații bune după separare, inclusiv acum există situații controversate între ei, care se leagă, mai precis, de custodia celor trei fetițe pe care le au împreună. CANCAN.RO a intrat în posesia unor amănunte de ultim moment despre pensia alimentară pe care este obligat Doru Todoruț să o scoată din buzunar, pentru micuțe.

Au format una dintre cele mai frumoase si sudate familii din showbiz, însă, în 2013, Doru Todoruț si soția sa, Rocsana, au decis să divorțeze. De atunci, Rocsana s-a ocupat singură de cele trei fetițe ale fostului cuplu, iar artistul s-ar fi implicat destul de puțin în creșterea lor, având în vedere că avea un program extrem de încărcat. Acum, alte probleme ies la suprafață și se pare că trecutul îl ajunge din urmă pe Doru Todoruț.

NU RATA – FOSTA SOTIE A LUI DORU TODORUT NU POATE SA TREACA PESTE DIVORT! MERGE LA PSIHOLOG SI NU ISI MAI GASESTE LINISTEA!

Obligat prin lege să plătească pensia alimentară a micuțelor, artistul a motivat, în instanță, că veniturile sale s-au redus considerabil din cauza pandemiei, motiv pentru care nu mai poate plăti aceeași sumă. Potrivit informațiilor noastre, Doru Todoruț a dus în fața judecătorilor documentele necesare prin care vrea să dovedească faptul că pandemia i-a afectat buzunarul și, din această cauză, vrea să ofere bani mai puțini la pensiile alimentare plătite copiilor săi.

Acesta nu este, însă, primul episod de acest gen, legat de pensia alimentară pe care Doru Todoruț trebuie să le-o achite micuțelor sale. Fosta lui soție, Rocsana Daliana Todoruț, l-a dat în judecată pe solistul de la Deepcentral pentru ‘exercitarea drepturilor părinteşti’. Asta nu a fost tot, căci anul trecut, Rocsana a cerut poprirea pe veniturile lui Doru Todoruț, din cauza faptului că acesta nu se îngrijise de achitarea pensiei alimentare o bună perioadă de timp.

Pandemia i-a secat buzunarele

În momentul în care a fost executat silit din cauza neplății pensiei alimentare, Doru Todoruț a explicat și atunci, ca și acum, că pandemia este de vină pentru veniturile sale mici, care nu i-au mai permis să achite integral pensia alimentară.

CITEȘTE ȘI – DORU TODORUȚ SE CĂSĂTOREȘTE DIN NOU! IUBITA LUI A SPUS ”DA!”

A fost la un pas de a se căsători din nou, dar a ajuns la despărțire

Atunci când a considerat că este complet vindecat după divorț, Doru Todoruț a decis că este timpul să ajungă din nou la altar. Artistul a fost cuplat cu soprana Irina Baianț, pe care a și cerut-o de soție, însă drumurile acestora s-au separat la numai un an de la logodnă și de la momentul în care declarau, împreună, că este totul lapte și miere în relația lor.

Doru Todoruț și Irina Baianț s-au despărțit la un an de la logodnă

Conform unor surse din anturajul celor doi, solistul trupei Deepcentral și soprana Irina Baianț n-ar fi trecut testul ”izolării”. Apropiații celor doi susțin că, în ultima perioadă, relația celor doi s-ar fi deteriorat din cauza unor momente mai tensionate. Asta deși, nu demult, artistul declara că își dorește un copil cu logodnica lui. Cu toate că adevăratul motiv al despărțirii este știut doar de cei doi, cert este că mult-așteptatul eveniment nu va mai avea loc.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *