Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum se simte Tania Budi după ce s-a rănit în timpul unei ședințe de echitație. „Au urmat niște ore în care nu mi-am amintit nimic despre viața mea”

Tania Budi este pasionată de echitație, așa că de cele mai multe ori, în timpul liber, merge la călărie. Recent, aceasta a avut parte de un incident, în urma căruia și-a pierdut cunoștința.

Tania și-a promis că nu o să se mai urce în șa fără să își ia toate măsurile de siguranță.

„Eu nu știu exact ce s-a întâmplat, dar acum sunt bine. Pe lângă faptul că mi-am pierdut cunoștința șapte secunde, au urmat niște ore în care nu mi-am amintit nimic despre viața mea.

Nu pot să îmi explic cum a ajuns calul să se ridice în două picioare cu mine, cum a luat-o la galop, nu îmi mai amintesc ceva”, a povestit blonda, relatează publicația viva.ro.

„Ce, eu am 53 de ani?”

„Am fost la medic, mi-am făcut computer tomograf, totul e ok. Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută pentru câteva ore. În vreo două luni, am înțeles că asta se sudează la loc.

Acum fac numai glume pe tema acestui subiect, a fost o întâmplare haioasă, pentru că au apărut tot felul de povești după ziua aceea. Chiar în ziua în care am plecat de la grajduri, m-au luat fratele meu și un prieten și m-au dus la medic.

Eu îi întrebam din cinci în cinci minute ce s-a întâmplat, iar ei ziceau că am căzut în cap. După, la câteva minute, iar îi întrebam ce s-a întâmplat. Până să îmi revină toată memoria, la un moment dat, m-am uitat pe rețeta pe care mi-a dat-o doctorul, în timp ce vorbeam cu o prietenă la telefon.

Mi-am văzut numele pe rețetă și vârsta. Atunci eu am început: «Dar ce a scris omul ăsta aici, 53 de ani? Ce, eu am 53 de ani?»”, a mai declarat Tania Budi, potrivit sursei citate mai sus.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *