Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Am vaccinat întreaga populație adultă”

Autoritățile din Gibraltar au anunțat că toată populația adultă a fost vaccinată. De la începutul pandemiei doar 13% din populație s-a infectat cu Covid-19. 

Gibraltar a reușit să doboare toate recordurile în materie de vaccinare. Ministrul Sănătății a declarat că programul de vaccinare a ajuns la final.

„Sunt încântat să anunț că Gibraltar și-a vaccinat întreaga populație adultă”, a spus Matt Hancock, ministrul Sănătății din Marea Britanie.

În plus, Matt Hancock a afirmat și faptul că Londra a oferit sprijin în timpul pandemiei, precum și vaccinuri, așa cum s-a procedat în toate teritoriile britanice.

VEZI ȘI O FEMEIE DIN MEHEDINȚI, PROGRAMATĂ PENTRU RAPEL, A PLECAT DE LA CENTRU NEVACCINATĂ. I S-A SPUS CĂ NU SE DESCHIDE O DOZĂ DOAR PENTRU EA

Doar 13% din populaţie s-a infectat cu COVID-19

Potrivit OMS, în Gibraltar au fost înregistrate doar 4.263 de cazuri de coronavirus de la debutul pandemiei. Dintre cei infectaţi, 94 au murit iar în prezent sunt 26 de oameni bolnavi, dintre care 10 nerezidenţi. De asemenea, au existat puține cazuri de infectare cu tulpina britanică, iar tulpina sud-africană sau cea braziliană nu au fost detectate.

CITEȘTE ȘI INCREDIBIL! CÂT COSTĂ VACCINURILE ANTI-COVID-19 FOLOSITE ÎN ROMÂNIA. ACESTA ESTE CEL MAI IEFTIN

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *