Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alin Oprea ia atitudine în plin divorț de Larisa. Ce interdicție i-a dat artistul. „A venit, în sfârșit, momentul ca acest lucru să se încheie”

Alin Oprea și Larisa se află în divorț, iar artistul a luat o decizie radicală, după ce aceasta l-a lăsat fără casă și bani. Interpretul nu vrea ca mama copiilor lui să îi mai poarte numele.

„Mă deranjează că se prezintă la TV cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este jobul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el.

Nu există apariție publică a ei în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele.

Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit, în sfârșit, momentul ca acest lucru să se încheie.

Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecată, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea”, a spus Alin Oprea pentru playtech.ro.

Larisa vrea să păstreze numele artistului

Cei doi soți ar avea mai multe imobile de împărțit, iar la prima înfățișare la tribunal, Larisa a menționat dorința sa de a nu renunța la numele de familie dobândit în urma căsătoriei cu artistul.

„Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi”, a declarat Larisa Oprea, pentru show-ul lui Dan Capatos, de la Antena 1.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *