Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alexandra Dinu a vorbit despre relația la distanță cu iubitul ei. „Cred că fiecare om şi fiecare cuplu are dreptul de a alege”

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 3 ani și chiar dacă nu și-au ascuns relația de ochii curioșilor, cei doi au preferat să rămână discreți. Jurata de la „Românii au talent” a dezvăluit cum s-ar descrie în cuplu și dacă este o femeie geloasă.

„Cred în echilibru! Când iubim, trebuie să avem înţelegere pentru cel de lângă noi, să îi înţelegem şi defectele şi să le acceptăm.

De-a lungul experienţelor prin care am trecut, am înţeles că iubirea nu este posesie, iubirea înseamnă respect reciproc şi admiraţie. Cât despre gelozie… to be continued (râde)… Glumesc, evident”, a spus Alexandra Dinu pentru okmagazine.

„Nu există o rețetă perfectă”

Alexandra Dinu a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește viața personală, mai ales după ce a părăsit România în urmă cu mulți ani și s-a stabilit în Italia.

„Cred că fiecare om şi fiecare cuplu are dreptul de a alege cum preferă să-şi trăiască viaţa şi cât de mult vrea să arate din ceea ce face.

Avem exemple din ambele situaţii: oameni pentru care expunerea nu a funcţionat bine, dar şi cupluri care sunt fericite şi îi ţin foarte aproape pe cei care îi urmăresc în mediul online.

Deci nu există o reţetă perfectă, ci depinde de cum simţi şi ce consideri că se potriveşte pentru tine. Eu, personal, sunt mai rezervată şi consider că nu trebuie să fac din viaţa mea un spectacol public”, a mai adăugat aceasta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *