Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Smiley, tătic cu normă întreagă! Cum se descurcă artistul în rolul de părinte. „Ne-am trezit deja de trei ore”

De câteva zile Smiley a devenit tătic cu normă întreagă. Artistul este în culmea fericirii și chiar dacă programul său s-a schimbat complet se bucură de fiecare moment alături de cea mică. Smiley își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă și îi face părtași la schimbările din viața sa.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți, iar întreaga lor viață s-a schimbat radical. Recent, cântărețul a postat pe contul său de Instagram un mesaj care i-a surprins pe internauți. Încă de la primele ore ale dimineții, Smiley s-a trezit și le-a povestit fanilor care este ritualul lui de dimineață de când a devenit tătic (CITEȘTE ȘI: SEMNIFICAȚIA NUMELUI BIZAR ALES DE SMILEY ȘI GINA PISTOL, PENTRU FIICA LOR. CE ÎNSEAMNĂ, DE FAPT, JOSEPHINE)

Bună dimineața. Deși noi ne-am trezit deja de trei ore, dar cam ăsta e ritualul de dimineața. Cam acum ne liniștim. Să aveți o zi minunată”, a spus, joi dimineața, Smiley.

„Te trezeşti la 4 dimineaţa”

Într-un interviu acordat recent, Smiley a mărturisit că el și Gina fac o echipă perfectă. Proaspăta mămică s-a recuperat rapid, iar Smiley o ajută și susține cu tot ce e nevoie. Cei doi se ocupă împreună de cea mică și chiar și trezitul în miez de noapte a devenit o plăcere acum. (VEZI ȘI :SMILEY ȘI GINA PISTOL SUNT PREGĂTIȚI SĂ FACĂ URMĂTORUL PAS? CE SPUN CEI DOI DESPRE CĂSĂTORIE: „NU EXCLUD”)

„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *