Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Simona Hapciuc continuă seria dezvăluirilor despre Zanni, după ce a fost eliminată de la „Survivor România”. „Nu știu dacă s-a văzut la televizor…”

Simona Hapciuc a fost eliminată de la „Survivor România” și întoarsă în România, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre colegii aflați în Republica Dominicană. De asemenea, ea a vorbit despre scandalul dintre ea și Zanni, detalii care nu s-au văzut la TV.

Simona Hapciuc a fost invitată la emisiunea Teo Show de la
Kanal D, unde a dat detalii din culisele Survivor și amănunte despre scandalul
ei cu Zanni, ce nu au fost niciodată difuzate.

„Nu știu dacă s-a văzut la televizor, dar la un moment dat m-am dus la Zanni și i-am pus mâna pe umăr să îl calmez.

Simona Hapciuc continuă seria dezvăluirilor despre Zanni, după ce a fost eliminată de la „Survivor România”. „Nu știu dacă s-a văzut la televizor...”

Elena este o victimă, își atrage genul acesta de comportament pentru că ea nu a trecut peste traumele ei din copilărie. Zanni a fost foarte influențat de o altă persoană, de Sebi.

Eu îl consider pe Sebi responsabil de dezbinarea echipei. Zanni înainte o făcea pe Elena falsă, dar nu existau aceste injurii. Zanni are doar 5 ani de când a ieșit dintr-un centru de plasament, iar în momentul în care atingi anumite subiecte, de cămin, de familie, nu se mai poate controla.

Simona Hapciuc continuă seria dezvăluirilor despre Zanni, după ce a fost eliminată de la „Survivor România”. „Nu știu dacă s-a văzut la televizor...”

Eu am avut niște certuri cu Zanni, dar nu au fost la nivelul acesta, mi-a spus doar ca mă victimizez și că scot prea mult în evidență că sunt mamă singură.

La un moment dat i-am zis că e Lino Golden 2 și mi-a zis: din momentul acesta nu mai avem ce vorbi și îți declar război”, a povestit Simona Hapciuc la Kanal D.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *