„O admir si o ador”

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu au trecut de 14 ani de relatie. Cei doi au grija impreuna de cei patru copii.  Sotia sa are trei copii dintr-o relatie anterioara, iar al patrulea copil este fiul lui Horia Brenciu.

Casnicia sa cu Alice Dumitrescu este unul dintre motivele fericirii sale.

Ce spune Horia Brenciu, despre sotia sa:

„Ii admir viata, cariera, realizarile, toate indeletnicirile pe care le are prin casa si in afara ei si aici ma refer in special la gradinarit.

Ii admir forta si rabdarea cu care ne tine pe mine si pe cei 4 copiii ai nostri in frau. O admir si o ador pentru toate momentele matinale cand ma cheama la micul dejun. Si cred ca o sa mai am multe de admirat la ea, pentru ca acele cursuri mentionate mai sus sunt doar inceputul”, a declarat Horia Brenciu pentru avantaje.ro.

Horia Brenciu recunoaste ca este gelos: “Da! Sunt gelos, dar ma tratez …”

Artistul a mentionat ca inca mai au lucruri noi de descoperit, unul la celalalt.

” Omul e un adevarat univers. Alice respecta regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea. Concluzia e ca mai avem multe de descoperit si de experimentat”, a mentionat Horia Brenciu

Pandemia i-a oferit mai mult timp in preajma copiilor, iar ei nu au simtit deloc perioada de izolare:

„Copiii nostri au fost „afectati’ de mai multe imbratisari, ca de obicei. Cu noi, tot timpul acasa, cu totii am castigat in dragoste, in amintiri si in sentimente. Am adus acasa cateva instrumente de la Academia de arte si am cantat si am dansat, pana am epuizat toate cantecele din lume.

Dupa aceea, am trecut la compozitie… Am jucat fotbal si ping pong, am facut lectii si proiecte cu Mina, am gatit, am citit, am facut teatru de papusi, am plantat rosii, castraveti si ardei, trandafiri si lavanda (asta mai mult Alice cu fetele). Am jucat table si iar am cantat. Pe scurt, a fost o carantina cu cantec”, a mai spus Horia Brenciu.

Sursa