Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Neti Sandu, despre relația cu propriul destin. „Văd lucrurile altfel. Am avut norocul să pot să-mi înțeleg singurătatea”

Neti Sandu este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran. Dacă de-a lungul vieții lucrurile i-au mers din plin pe plan profesional, în ceea ce privește viața personală, situația nu a fost prea roz.

Atunci când a fost întrebată dacă crede că este ghinionistă în dragoste, Neti Sandu, prezentatoarea rubricii Horoscop, de la Pro TV, a fost sinceră și a spus ce consideră.

 „Nu. Eu văd altfel lucrurile. Atunci când am fost părăsită, deja cunoșteam astrologie și știam foarte bine de la ce vine. Astrologic îmi explic și nu are legătură cu ghinionul.

Așa cum faptul că nu am copii nu are legătură, iar cu ghinionul – nu. Sunt niște programe de viață pe care sigur poți să le schimbi, dar trebuie să fii atent și la consecințele care apar. Unii oameni au casa copiilor activată – atunci trebuie să facă copii, le iese ușor.

Cine are contraindicații acolo și se străduiește foarte mult se miră apoi că, de exemplu, nu se înțeleg deloc. Eu văd altfel lucrurile și de aceea pot așa. Am avut norocul să pot să-mi înțeleg singurătatea”, a declarat Neti Sandu pentru revista VIVA!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *