Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop 19 martie 2021. Gemenii pot fi mai irascibili

Horoscopul zilei de 19 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni pot fi mai irascibili și conflictuali astăzi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Dacă până astăzi Berbecii au stat pe gânduri și nu au știut dacă să spună sau nu niște lucruri, de astăzi, dar mai ales mâine, vor spune ceea ce au de zis, fără prea multe rețineri, dar cu foarte mare atenție în alegerea cuvintelor. Este posibil să resimtă o agitație interioară și tensiunile  acumulate să iasă la suprafață, iar cei care au stat mai retrași până acum să se descarce. Constructiv, se pot îndrepta către învățare și acumulare de noi informații sau poate așezarea în minte a ceea ce au învățat până acum.

Horoscop Taur

Nativii Taur se preocupă de o situație financiară care-i presează. Pot avea discuții cu prietenii sau asociații, cu cei cu care se află într-un proiect de grup, în legătură cu banii. Alți nativi vor demara demersurile necesare pentru a rezolva un context ce ține de instituțiile statului. Profesional, se pot bucura de aprecierea superiorilor sau aprecierea unei persoane cu fucnție, care reprezintă o autoritate în viața lor.

Horoscop Gemeni

Luna le traversează zodia și, în plus, se află în conjuncție cu Marte și în trigon cu Saturn, prin urmare Gemenii vor da dovadă de mult curaj în susținerea punctului de vedere, vor ști cum să-și formulze opiniile astfel încât să să facă înțeleși și să nu deranjeze, dar să-și atingă obiectivul. Vor fi diplomați în ciuda faptului că pot fi enervați de autoritatea cuiva. Faptul cu au spirit de inițiativă și determinare îi ajută să facă pași înainte în direcția dorită. Cuadratura Lunii cu Mercur, guvernatorul lor, poate fi un semn al tensiunilor și agitației în legătură cu direcția profesională, de aceea horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se pripească în luarea unei decizii acum.

Horoscop Rac

Starea de spirit nu este chiar cea mai bună, iar Racii pot trece prin momente de agitație interioară, de nervozitate. Este posibil ca nici ei înșiși să nu-și înțeleagă rădăcinile reale ale acestui conflict interior. Nu este o zi favorabilă interacțiunilor cu noi persoane, însă dacă acestea vor exista, nativii vor fi neîncrezători și iritați de tot ce vine din partea acestora. Posibil ca și în cuplu să apară neînțelegeri, să se readucă în discuție situații mai vechi, însă nativii vor prefera să fie reținuți, rezervați în declarații, chiar dacă au alt punct de vedere sau chiar dacă un secret le stă pe limbă, dacă dețin o informație ascunsă.

Horoscop Leu

Nativii din semnul Leu sunt mai sociabili ca niciodată și pot pierde mult timp stând la povești cu prietenii. În alte cazuri, poate fi vorba de discuții prelungite cu partenerii profesionale sau cu asociații. Oricum, fără îndoială că ziua de astăzi este dedicată dialogului cu persoanele care înseamnă ceva în viața lor și nu cu necunoscuții. În cuplu se pot aborda subiecte financiare, legate de cheltuieli, buget comun, iar cei singuri pot fi atrași de cineva din anturaj.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să intre mai ușor în conflicte la locul de muncă, cu superiorii, mai ales dacă se grăbesc să tragă concluzii sau sunt prea direcți în expunerea punctului de vedere. Au șanse mari să-i convingă pe cei din jur, au contraargumente, însă trebuie să fie diplomați în abordare. S-ar putea să nu le fie pe plac propunerile celorlalți și să fie mai stresați în legătură cu cariera lor.

Horoscop Balanță

Este o zi favorabilă nativilor Balanță care doresc să-și consolideze povestea de iubire, mai ales dacă se află la început și încă își descoperă partenerul. Discuțiile despre viitor, despre convingeri și credințe sunt foarte bine aspectate astăzi și pot contribui la unirea partenerilor. Relațiile la distanță sunt, de asemenea, susținute. Poate unii nativi planifică o călătorie, iar alții se documentează în privința unor studii. Atenție la tensiunile de la locul de muncă care pot lua naștere din cauza opiniilor diferite și care pot strica starea nativilor.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se preocupă de rezolvarea unui context financiar ce vizează mai curând bunuri de patrimoniu, bunuri materiale, situații legale și juridice, însă s-ar putea să nu fie deloc încântați de răspunsurile primite astăzi. Pe de altă parte, în plan sentimental este multă forfotă. Unii nativi vor să clarifice ce simt ei pentru persoana iubită sau ce simte persoana iubită pentru ei. În alte cazuri, pot fi mânați de gelozii și pot dori să afle secrete.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să discute calm, diplomat și cu tact un contract de colaborare, o situație profesională, însă trebuie să fie atenți la detalii pentru că au tendința de a se lăsa emoționați de aspecte, iar o negociere emoțională le poate aduce pierderi. Pot fi ușor de impresionat. Aspectul, însă, poate fi benefic discuțiilor în cuplu, mai ales acolo unde se încearcă rezolvarea unor conflicte.

Horoscop Capricorn

Este nevoie de mai multă atenție în desfășurarea activităților zilnice, mai ales la locul de muncă. Totodată, Capricornii pot avea parte de tensiuni profesionale, de nemulțumiri care au legătură cu actele, poate cu deplasările. Posibile discuții financiare sau pe teme legate de salarizare, de un comision care enervează nativii, dar pot să-i stimuleze să-și crească eficiența sau să-și valorifice mai mult abilitățile.

Horoscop Vărsător

Este o zi favorabilă creativității și activităților distractive, culturale, artistice, mai ales că Vărsătorii simt să-și pună în valoare mai mult niște talente și abilități pe care le au. Sentimental, sunt dornici de experiențe noi, de provocări și au mai mult curaj și îndrăzneală în a flirta și a cuceri pe cine-și doresc. Cei care sunt deja parte a unui cuplu vor simți nevoia să experimenteze ceva nou alături de partener, să se dedice unor activități comune care să le alunge monotonia.

Horoscop Pești

Contextul astrologic al zilei le poate aduce Peștilor tensiuni în familie, mai ales cu părinții, conflicte cauzate de opinii și viziuni diferite. Nativii nu par a înțelege nevoile părinților sau, în alte cazuri, se pot simți constrânși să respecte o promisiune făcută sau pot considera că pretențiile familiei sunt prea mari. Atenție la sarcinile gospodărești care pot cauza mici accidente din neatenție. Horoscopul zilei de 19 martie îi atenționează că pot resimți unele apăsări sufletești, emoționale ori de câte ori trecutul le va veni în minte, însă au și șansa să se mai elibereze de acestea.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *