Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce îi așteaptă în America pe Costi Alecu și Daniela Petrișor

Patronul de cluburi de noapte Costi Alecu – cunoscut și ca „Regele criptomonedelor” –  și ex-iubita lui, Daniela Petrișor, ambii vestiți în lumea mondenă în special pentru relațiile lor amoroase, vor fi extrădați în SUA după ce ar fi înșelat zeci de americani prin intermediul unor licitații false. Prejudiciul se ridică la fabuloasa sumă de trei milioane de dolari. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi vor lăsa în urmă viața luxoasă pe care o duceau în România și vor fi cazați în temutele închisori federale, unde regulile și condițiile de detenție sunt cu totul altele decât cele din țara noastră. Pe scurt, îi așteaptă vremuri foarte grele, iar CANCAN.RO vă prezintă detalii în exclusivitate despre „odiseea” lor.

Costi Alecu era cunoscut în mediile mondene bucureștene mai degrabă ca un cuceritor de femei frumoase decât ca om de afaceri. În plasa acestuia a căzut inclusiv frumoasa prezentatoare de televiziune Andra Trandaș. Nici ex-iubita lui Costi, Daniela Petrișor, fostă bombă sexy a anilor 2000, nu este o anonimă, fiind, la rândul ei, cunoscută pentru relații cu diverși bărbați de succes.

Cumva, în ciuda derapajelor, relația lor ar fi rezistat aproximativ patru ani și chiar s-ar fi apucat, împreună, să pună pe picioare o grupare infracțională care ar fi făcut zeci de victime.

Costi Alecu ar urma să cunoască duritatea închisorilor federale din SUA

Îi paște „avionul condamnaților”?!

Împrenă cu o a treia persoană, identificată ca fiind Mădălin Ghinea, aceștia ar fi înșelat, prin intermediul unor licitații false pentru mașini de lux și alte obiecte de valoare, numeroși cetățeni indieni, britanici și americani, de la care ar fi strâns în jur de trei milioane de dolari, .

Înșelătoriile grupării au determinat autoritățile federale americane să declanșeze o anchetă la finalul căreria a fost solicitat sprijinul procurorilor DIICOT, în vederea prinderii și extrădării suspecților pentru a fi judecați de un tribunal american. (VEZI AICI: ÎN CE LUX SE „SCĂLDAU” VEDETELE SĂLTATE PENTRU FRAUDĂ INFORMATICĂ)

Ca urmare, procurorii antimafia au organizat o percheziție în urma căreia suspecții au fost reținuți și prezentanți în fața magistraților Curții de Apel București, care, pe baza probatoriului furnizat de FBI, au decis arestarea preventivă în vederea extrădării.

Potrivit procedurilor justiției SUA, odată ajunși pe pământ american, cei trei vor putea să facă un acord de recunoaștere și să-și negocieze pedepse mai mici, mai ales că nu au comis infracțiuni cu violență, pe care americanii le tratează foarte aspru.

Daniela Petrișor, fosta iubită a lui Costi Alecu

Ulterior, vor ajunge în închisori federale, iar, în funcție de distanța până la locul de detenție stabilit de judecători, au toate șansele să zboare cu celebrul avion al condamnaților, în care deținuții primesc costume din hârtie, iar tot drumul sunt legați cu lanțuri la mâini și la picioare.

Regim dur în închisoare

În același timp, regimul de detenție din pușcăriile federale este foarte diferit de cel din România. Acolo, deținuții au uniforme și nu au voie să primească haine de acasă, iar de pachet nici nu poate fi vorba. (CITEȘTE ȘI: VEDETA ANTENEI A NIMERIT ÎNTR-UN PATRULATER AMOROS DE POMINĂ)

În același timp, pentru a putea să supraviețuiască în mijlocul a sute de infractori deosebit de periculoși, românii vor trebui să intre într-o bandă, unde regulile sunt foarte stricte, iar, în cazul în care nu se supun, bătăile sunt de o cruzime teribilă.

Conform legislației americane, liberarea condiționată de face după ce deținutul a executat 80 la sută din pedeapsă, și nu două treimi, așa cum se întâmplă în țara noastră.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *