Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

O persoană a murit în Spania, după ce s-a vaccinat cu serul anti-COVID de la AstraZeneca

 

Presa locală din Spania scrie că au fost descoperite alte două reacții adverse produse în urma vaccinării cu serul AstraZeneca. Este vorba despre două persoane care s-au imunizat în ultimele 16 zile cu serul menţionat.

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Marbella, a fost vaccinată cu serul AstraZeneca pe 3 martie iar la scurt timp a început să se simtă foarte rău. Pentru că starea ei se agrava, femeia a mers de urgență la spitalul Quiron cu simptome de cefalee. După ce a a fost consultată, specialiștii au ajuns la concluzia că starea generală de rău se datora efectelor secundare obișnuite ale vaccinului, scriu jurnaliștii de la Diario Sur.

VEZI ȘI BILANȚ DECESE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA, 17 MARTIE. ASTĂZI S-AU ÎNREGISTRAT 89 DE DECESE

Victima era profesoară şi avea 43 de ani

Femeia a continuat să se simtă rău, astfel că pe 13 martie s-a întors la spital. Prin intermediul unei analize a fost detectată o hemoragie masivă, pe care medicii au încercat s-o dreneze într-o intervenție chirurgicală în timpul căreia au descoperit edem.

Cele trei cazuri depistate până acum sunt asociate cu o scădere a numărului de trombocite din sânge și formarea unor cheaguri.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *