Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Marius Manole vorbește în emisiunea lui Denise Rifai despre relația tensionată cu directorul TNB, Ion Caramitru

Marius Manole, 42 de ani, este invitatul ediției de marți, 16 martie, al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Actorul moldovean, care a avut o copilărie „cu cheia la gât”, fără a auzi de prea multe ori în viață „te iubesc” din partea părinților – cum s-a confesat -, va vorbi despre viața profesională, studii, vicii, dragoste, copilărie, adolescență și maturizare.

Actorul va vorbi în emisiune, care începe la 23.15, și despre relația tensionată cu Ion Caramitru, directorul TNB din 2005.

Marius Manole activează de două decenii în cadrul Teatrului Național București, strălucind în zeci de roluri și sute de spectacole de excepție.

„Vreau să descoperim împreună cine sunt, pentru că nici eu nu sunt foarte convins și nici eu nu știu multe lucruri despre mine. M-am și ferit toată viața să aflu lucruri despre mine. Că poate ce găsesc nu este chiar pe placul meu. Am tot închis ușițe și poate de aici pasiunea asta și dragostea asta pentru teatru”, s-a confesat Marius Manole în debutul ediției de diseară al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„A confiscat Ion Caramitru Teatrul Național?”, „Cât de sărac ați fost?”, „Aveți probleme cu alcoolul?”, „De ce v-ați ratat viața?”, „Jucați în seriale TV pentru bani?”, „Vă e frică să iubiți?”, „Sunteți fericit?”, iată doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marius Manole în interviul-maraton.

Și-a recunoscut viciile

Recent, într-un interviu acordat lui Damian Drăghici, Marius Manole a dezvăluit fără ocolișuri: „Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu mă apuc de droguri. Eu dacă mă apuc de droguri, mi-am vândut tot: casa, dinții, fața, tot. Mă lupt cu fumatul în continuare, cu alcoolul – eram în prag de alcoolism, noroc că m-a salvat cineva la timp. Și-acum mai beau câte un pahar, am realizat că e mai bine să duc o viață sănătoasă, mă ajută mai mult”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *