Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Maria Constantin, afirmații neașteptate la adresa Gabrielei Cristea. „Are probleme cu greutatea. Fostul soț spunea că este o femeie foarte rea”

Maria Constantin a fost astăzi invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a acceptat provocarea lui Cătălin, de a răspunde mai multor întrebări în cadrul rupricii „sosurile iuți”. După fiecare răspuns, artista putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picant.

A cincea întrebare primită de interpreta de muzică populară a fost: „Spune trei defecte ale Gabrielei Cristea”. Aceasta a fost cea de-a cincea soție a lui Marcel Toader.

Maria și Gabriela au fost căsătorite cu Marcel Toader, artista de muzică populară fiind ultima soție a acestuia. Omul de afaceri s-a stins din viață în luna august a anului 2019, în urma unui stop cardiac.

Primul defect menționat de solistă este acela că Gabriela a fost a cincea soție a omului de afaceri. „În momentul de față, din câte am observat, are probleme cu greutatea”, a mai spus Maria.

„Deci e grasă?”, a întrebat Cătălin, iar interpreta a răspuns: „Da. Asta din ce am mai văzut în ultima perioadă. (…) Și altceva nu știu.

Nu o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… mă rog, așa… spunea că este o femeie foarte rea. N-am cunoscut-o personal, încă o dată repet. Nu sunt spusele mele”.

Întrebată de Cătălin cine i-a spus că vedeta TV este foarte rea, Maria a completat:

„Mă rog, fostul soț, care din păcate nu mai este. (…) Eu am văzut niște filmări recente, dintr-un reality show, ceva de genul, am văzut că a luat ceva în greutate.

Asta, până la urmă, nu este de judecat, are doi copii. N-am cunoscut-o personal”, a mai spus Maria Constantin la Pro TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *