Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ioana și Ilie Năstase se află în plin divorț, iar bruneta face noi dezvăluiri despre relația lor. „Cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne”

Ioana și Ilie Năstase se află în divorț după ce bruneta a depus actele la tribunal. Cei doi au rămas în relații bune, iar după ce s-a spus că fostul tenismen îi va lua acesteia cadourile oferite pe timpul căsniciei, Ioana a lămurit situația.

„Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit.

Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta.

Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat aceasta pentru playsport.ro.

„Nu mai cred în căsătorie”

Ioana a recunoscut că nu mai crede în căsătorie și nu știe dacă va mai face acest pas vreodată.

„După cum ştiţi, atunci când într-o căsnicie se ajunge în
postura asta, lucrurile capătă inevitabil anumite aspecte pe care nu le mai pot
rezolva exclusiv soţii. În plus, anumite lucruri nu mai pot fi făcute publice,
mai ales dacă Tribunalul îţi impune acest lucru.

Dar e posibil ca până la Paşti lucrurile să se rezolve şi să
redevin o femeie singură. O femeie singură poate fi şi o femeie liberă,
desigur!

La fel de bine, chestiunea poate însă trena, aşa că nu vă pot avansa vreo dată sigură legată de termenul divorţului dintre noi.

Nu mai cred în căsătorie. Nu ştiu dacă am să mă mai recăsătoresc sau nu, tot ce ştiu e vreau să duc o viaţă liniştită şi cât mai fericită! Vom vedea!”, a mai adăugat ea pentru aceeaşi sursă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *