Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul iubit al Vicăi și-a “asumat-o” pe cumnata lui Brigitte

După ce CANCAN.RO v-a dezvăluit, în exclusivitate, cum Stila Sarafu ar fi stârnit dispute în familia Pastramă, fostul membru al cunoscutului clan ”Spaniolul” și-a asumat relația cu Simona, cumnata lui Brigitte. Mai mult, cei doi au făcut publică și prima imagine împreună.

După o perioadă de câteva luni în care Stila Sarafu și Simona, cumnata lui Brigitte, și-au ținut ascunsă relația de ochii curioșilor, cei doi au decis să se afișeze fără nicio reținere. Pe contul său de Instagram, cunoscutul personaj din Constanța a postat prima imagine alături de iubita lui, Simona, spre uimirea tuturor, mai ales în contextul în care, nu demult, lumea mondenă vuia la auzul veștii că Stila a „dezbinat” familia Pastramă.

Stila Sarafu și Simona și-au asumat relația

NU RATA: EX-IUBITUL FOSTEI PREZENTATOARE DE LA PRO TV “DETONEAZĂ” FAMILIA PASTRAMĂ

Cum a început totul între Stila Sarafu și cumnata lui Brigitte Pastramă

Prin intermediul binecunoscutei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor mesaje incredibile legate de cel mai nou și mai surprinzător „război” din showbiz.

Fostul iubit al Vicăi Blochina, ex-prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, ar fi provocat o mega-controversă în cunoscuta familie Pastramă. Potrivit surselor noastre, episodul care, pur și simplu, ar fi ”detonat” vestita familie s-a declanșat după ce Stila Sarafu i-ar fi mărturisit lui Relu Pastramă, cumnatul lui Brigitte, că ar fi avut o relație interzisă cu partenera acestuia.

Conform surselor noastre, Stila Sarafu și Relu Pastramă ar fi purtat o convorbire de-a dreptul halucinantă. ”Am vrut să îți spun de foarte mult timp. Am avut-o pe nevastă-ta”, i-ar fi transmis Stila Sarafu lui Relu Pastramă.

Din câte se pare, disputa ar fi pornit de la niște datorii mai vechi. Mai mult decât atât, fostul iubit al ex-prezentatoarei TV ar fi susținut că a fost amenințat cu plângeri la autorități.

”Mă amenință că se duce la DIICOT că nu am ajutat-o să-i plătesc fiscalul, nici eu, nici tu”, i s-ar mai fi destăinuit Stila lui Relu.

Stila Sarafu și-a asumat relația cu cumnata lui Brigitte Pastramă

(CITEȘTE ȘI: STILA SARAFU LOVEȘTE DIN NOU! FOSTUL MEMBRU DIN CLANUL „SPANIOLUL” A ATACAT CU OUĂ O TÂNĂRĂ)

Are 35 de ani, dar un trecut destul de ”aglomerat”. Stila Sarafu este cunoscut mai ales în Constanța, unde a avut anumite probleme cu legea. Fost membru al cunoscutului clan ”Spaniolul”, Stila și-a făcut și el loc printre oamenii grei ai lumii interlope. Și a făcut, firește, și mulți bani. S-a ocupat cu vânzarea de terenuri, de pe urma cărora a câștigat sute de mii de euro. Doar că, având un viciu ”devastator”, barbutul, a și pierdut mult din agoniseală. Numai într-o noapte, Stila Sarafu s-ar fi trezit fără 450.000 de euro.  Se pare că, în acea noapte nebună, Sarafu ar fi fost păcălit de către barbugiii cu care s-a încins.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *