Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul iubit al Vicăi și-a “asumat-o” pe cumnata lui Brigitte

După ce CANCAN.RO v-a dezvăluit, în exclusivitate, cum Stila Sarafu ar fi stârnit dispute în familia Pastramă, fostul membru al cunoscutului clan ”Spaniolul” și-a asumat relația cu Simona, cumnata lui Brigitte. Mai mult, cei doi au făcut publică și prima imagine împreună.

După o perioadă de câteva luni în care Stila Sarafu și Simona, cumnata lui Brigitte, și-au ținut ascunsă relația de ochii curioșilor, cei doi au decis să se afișeze fără nicio reținere. Pe contul său de Instagram, cunoscutul personaj din Constanța a postat prima imagine alături de iubita lui, Simona, spre uimirea tuturor, mai ales în contextul în care, nu demult, lumea mondenă vuia la auzul veștii că Stila a „dezbinat” familia Pastramă.

Stila Sarafu și Simona și-au asumat relația

NU RATA: EX-IUBITUL FOSTEI PREZENTATOARE DE LA PRO TV “DETONEAZĂ” FAMILIA PASTRAMĂ

Cum a început totul între Stila Sarafu și cumnata lui Brigitte Pastramă

Prin intermediul binecunoscutei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor mesaje incredibile legate de cel mai nou și mai surprinzător „război” din showbiz.

Fostul iubit al Vicăi Blochina, ex-prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, ar fi provocat o mega-controversă în cunoscuta familie Pastramă. Potrivit surselor noastre, episodul care, pur și simplu, ar fi ”detonat” vestita familie s-a declanșat după ce Stila Sarafu i-ar fi mărturisit lui Relu Pastramă, cumnatul lui Brigitte, că ar fi avut o relație interzisă cu partenera acestuia.

Conform surselor noastre, Stila Sarafu și Relu Pastramă ar fi purtat o convorbire de-a dreptul halucinantă. ”Am vrut să îți spun de foarte mult timp. Am avut-o pe nevastă-ta”, i-ar fi transmis Stila Sarafu lui Relu Pastramă.

Din câte se pare, disputa ar fi pornit de la niște datorii mai vechi. Mai mult decât atât, fostul iubit al ex-prezentatoarei TV ar fi susținut că a fost amenințat cu plângeri la autorități.

”Mă amenință că se duce la DIICOT că nu am ajutat-o să-i plătesc fiscalul, nici eu, nici tu”, i s-ar mai fi destăinuit Stila lui Relu.

Stila Sarafu și-a asumat relația cu cumnata lui Brigitte Pastramă

(CITEȘTE ȘI: STILA SARAFU LOVEȘTE DIN NOU! FOSTUL MEMBRU DIN CLANUL „SPANIOLUL” A ATACAT CU OUĂ O TÂNĂRĂ)

Are 35 de ani, dar un trecut destul de ”aglomerat”. Stila Sarafu este cunoscut mai ales în Constanța, unde a avut anumite probleme cu legea. Fost membru al cunoscutului clan ”Spaniolul”, Stila și-a făcut și el loc printre oamenii grei ai lumii interlope. Și a făcut, firește, și mulți bani. S-a ocupat cu vânzarea de terenuri, de pe urma cărora a câștigat sute de mii de euro. Doar că, având un viciu ”devastator”, barbutul, a și pierdut mult din agoniseală. Numai într-o noapte, Stila Sarafu s-ar fi trezit fără 450.000 de euro.  Se pare că, în acea noapte nebună, Sarafu ar fi fost păcălit de către barbugiii cu care s-a încins.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *