Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Bombardiera” lui Florinel Coman a dat în judecată Jandarmeria

Florinel Coman (22 de ani) traversează, probabil, cel mai dificil moment al carierei sale. „Perla” lui Gigi Becali nu prea a mai marcat goluri în ultima vreme și, mai mult, s-a ales și cu un dosar penal, după ce a fost prins cu un permis suspect în timp ce rula cu 165 de kilometri/ oră pe A2.

Din păcate pentru vedeta FCSB-ului, un necaz nu vine niciodată singur. Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, are și ea acum probleme cu legea.

Pe site-ul Portal Just, pe numele Ioanei apare un dosar, la secția civil. Potrivit surselor CANCAN.RO, tânăra a fost amendată de jandarmii din Constanța și a deschis proces în care contestă contravenția și va trebui să se prezinte la tribunal, pe data de 25.05.2021, la ora 8 pentru următoarea ședință.

(Citește și: Gigi Becali vorbește despre situația delicată a lui Florinel Coman: „E adevărat! Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani”)

Ea este iubita lui Florinel Coman

Atacantul FCSB ar putea face închisoare

Așa cum spuneam, Florinel Coman a fost oprit de poliție pe Autostrada Soarelui în timp ce gonea cu 165 de kilometri/ oră.

Internaționalul român a trebuit să le prezinte polițiștilor de la Rutieră documentele, moment în care se pare că lucrurile s-au complicat. Coman le-ar fi prezentat acestora un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără însă a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național.

Florinel Coman și iubita lui, Ioana

Puși în fața unei astfel de situații, polițiștii au căutat detalii în baza de date. Se pare că nu au găsit un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele atacantului. Apoi, polițiștii i-au întocmit fotbalistului roș-albaștrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Florinel Coman riscă închisoare pentru fapta comisă dacă se va dovedi că permisul pe care îl folosea nu este valabil la noi în țară.

I-a „furat” iubita lui Andreas Iani, de la Viitorul

Florinel și Ioana se cunosc de la Constanța, încă de pe vremea când fotbalistul juca pentru FC Viitorul. Până la Coman, Ioana Timofeciuc a mai fost iubita unui alt jucător de la echipa lui Hagi. Andreas Iani, coleg de generație la Academia echipei FC Viitorul și la naționalele de juniori cu Florinel Coman, a avut o relație serioasă cu Ioana Timofeciuc.

Tânăra ar fi preferat însă să sară în brațele actualului jucător de la FCSB și să-l părăsească pe fostul iubit atunci când acestuia îi era lumea mai dragă.

Conform unor surse Ziare.com, Andreas Iani era prieten bun cu Florinel Coman. Cei doi au făcut parte din aceeași generație la juniorii lui Hagi, echipa care îi mai cuprindea pe Ianis Hagi, Casap, Ciobanu sau Ghiță, fotbaliști născuți toți în 1998.

O bună perioadă de timp, mulți dintre prietenii comuni și foști colegi de la națională sau de la FC Viitorul ai celor doi fotbaliști ar fi refuzat să mai vorbească cu Florinel Coman.

(Nu rata: “Perla” lui Gigi Becali și-a scos „bomba sexy” la biserică)

Ei nu au fost de acord cu această poveste, mai ales că știau că Andreas Iani și Ioana Timofeciuc ar fi avut o relație foarte serioasă. În plus, tânărul fotbalist de la Constanța ar fi suferit după despărțire.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *