Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința”

Andreea Marin a fost invitată recent în Podcastul lui Damian Drăghici, unde a făcut declarații interesante despre relația cu iubitul ei, fostul consul al României în Libia.

Întrebată de Damian cum a fost cucerită, Andreea a răspuns: „Asta nu îți voi spune”. Totuși, vedeta a povestit că între ei nu a fost dragoste la prima vedere. De asemenea, ea a spus că două evenimente dureroase i-au unit.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi.

N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.

Anul trecut, Andreea Marin a vorbit și pentru revista Unica, despre relația cu Adrian, în vârstă de 36 de ani.  „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire.

E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, mai spunea prezentatoarea TV în toamna anului 2020, pentru Unica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *