Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Restricţii de circulație pe autostrada A2! Podul de la Cernavodă intră în reabilitare

Începând de marți, 16 martie, ora 16:45 sunt impuse restricții de circulație pe Autostrada A2, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la Podul de la Cernavodă.

DRDP Constanța anunță că odată cu finalizarea montării semnalizării rutiere temporare aferentă lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă, începând de marți, de la ora 16.45, se instituie restricții de circulație pe Autostrada A2, pe sectorul cuprins între km 155+415 și km 161+497.

Circulația rutieră pe calea de rulare spre București o să fie restricționată, iar traficul este deviat pe calea de rulare spre Constanța, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri.

În perioada sezonului estival se vor executa doar lucrări la infrastructură, fără a se institui restricții de circulație. Reprezentanții CNAIR au semnat în februarie contractul pentru reabilitarea podului de la Cernavodă, notează Mediafax.

Contractul este în valoare de peste 66 de milioane de lei este finanțat din fonduri europene nerambursabile și are o perioadă de execuție de 24 de luni și una de garanție de 60 de luni.

 

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *