Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Roman, declarații neașteptate despre Marius Elisei, la o lună de la divorț. „El dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial în urmă cu o lună, iar acum, vedeta face declarații surprinzătoare. Isabela nu știe că părinții ei s-au despărțit și le-a cerut acestora să îi facă un frățior. Mama ei i-a explicat însă că nu se poate.

Acum, fiica lui Petre Roman spune că n-ar avea nimic împotrivă dacă fostul ei soț s-ar decide să facă un copil cu o altă femeie.

„Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil.

Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

„Nu era tristă la ziua ei, era fericită că a fost și tatăl ei acolo. Îți dai seama că resimte situația, dar noi tocmai de asta suntem în relații bune, ca să nu resimtă situația chiar atât de acut.

Nu știu cât o să dureze, dar deocamdată… Isa e foarte legată de el, pentru că Marius s-a implicat foarte mult în creșterea ei.

A schimbat-o, i-a dat să mănânce, a legănat-o, a fost tată cu normă întreagă. La început am fost foarte bolnavă și eu nu puteam să o car în brațe, iar el a făcut niște lucruri pe care eu nu le puteam face”, a mai spus Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *