Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Matinalul” și-a scos „manechina” la o înghețată pe scările rulante

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt atât de îndrăgostiți încât par să petreacă împreună fiecare moment pe care îl au liber.

Chiar dacă încă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, Dani și Gabriela au ales să facă, luni, o plimbare la mall, dar au „uitat”, pentru scurt timp, de regulile sanitare impuse de autorități.

Așa cum se poate observa și în imaginile obținute, în exclusivitate, de CANCAN.RO, „matinalul” și „manechina” și-au cumpărat câte o înghețată, profitând de vremea frumoasă. Fie că nu au mai avut răbdare să iasă cu delicioasa înghețată din mall, fie că se temeau că li se va topi în mâini, cei doi au început să-și „devoreze” desertul chiar pe scările rulante ale centrului comercial, evident, fără mască.

Gabriela și Dani și-au dat jos măștile pentru a devora înghețata

(Citește și: Iubita lui Dani Oțil a intrat în direct la “Neatza”. Reacția jenantă a “matinalului”)

Reamintim că Bucureștiul a trecut, din nou, în scenariul roșu, iar acest lucru presupune și purtarea măștii sanitare, în toate centrele comerciale, chiar dacă, în acest caz, Dani și Gabriela aveau scuza înghețatei care risca să se transforme în lichid.

Și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Cele două vedete urmau să se căsătorească în 2020, dar au fost nevoite să amâne evenimentul din cauza pandemiei de coronavirus. „Matinalul” și logodnica lui s-au bucurat însă, în luna ianuarie, cu o excursie de vis în Maldive, departe de grijile cotidiene.

După ce s-au fotografiat într-un moment intim pe o plajă din Maldive, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au fost protagoniștii unui episod tandru. Aflați într-o piscină, ei s-au sărutat cu patos și s-au îmbrățișat senzual, după cum puteți vedea în poza de mai jos. Imaginea a fost folosită pentru a “sărbători” un an de când a cerut-o de soție pe aleasa inimii sale.

“Un an de la inel… Ce an…”, a scris Dani Oțil pe contul său de Instagram, unde logodnica lui i-a lăsat un comentariu emoționant.

Cine este Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai admirate și, în același timp, controversate concurente care au participat la “Supermodels by Cătălin Botezatu”. La acea vreme, a făcut următoarea declarație: “Bărbații caută, în general, femei proaste.

Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”.

(Nu rata: Detaliul intim despre Miss Funduleț! Ce poreclă are, de fapt, iubita lui Dani Oțil)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *