Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„M-am săturat să fiu înșelată”

La 40 de ani, „Pamela de România” este decisă să ajungă din nou în fața altarului, chiar în 2021! Simona Trașcă a făcut mărturisiri, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, despre cum va arăta nunta ei și ce așteptări are de la viitorul soț. Lux și opulență sunt primele cuvinte care definesc cea mai importantă zi din viața blondinei.

Pandemia de coronavirus le-a dat bătăi de cap tuturor, dar mai ales vedetelor din showbiz-ul românesc. Nu de alta, dar… cu siguranță le-au lipsit, în primul rând, evenimentele mondene. Totuși, Simona Trașcă nu pare a fi extrem de afectată din cauza contextului actual. Ba dimpotrivă!

Cel puțin din punct de vedere personal, blondina pare să o ducă foarte bine. Pretendenții ar sta la coadă și ar fi venit, rând pe rând, cu cereri în căsătorie. Iar Simona e mai hotărâtă ca oricand să ajungă din nou în fața altarului. Blondina presimte că anul acesta va fi unul norocos pentru ea și îi va aduce în cale sufletul-pereche.

„Mie îmi place viața la cratiță”

”- Ce-ai făcut în pandemie, Simona?

– În afară de dragoste? M-am despărțit, mi-am făcut alt iubit. Vorbești de anul trecut, nu-i așa?

– De anul ăsta.

– Aaa, anul ăsta. Păi, e altă pandemie. Anul ăsta, ce să fac… bine, sănătoasă. Am admiratori.

Simona Trașcă are planuri mari pentru 2021

– Am auzit un zvon. Te măriți!

– Da, mă mărit. Clar mă mărit anul ăsta. Am zis mereu că anul ăsta mă mărit.

– Ai fost cerută?

– Am fost cerută. Am câteva cereri la activ, dar mai aștept până în toamnă să văd ce mai simt, ce mai apare, ce se mai întâmplă”, a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Dintre atâția pretendenți, dornici să o ia de soție… Simonei Trașcă îi este dificil să aleagă. Însă abia așteaptă să-și schimbe statutul de femeie singură. Puțini sunt cei care știu că blondina a mai fost măritată și are un băiat. Iar… mariajul cu tatăl copilului ei a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

”Păi, nici eu nu știu care dintre ei o să fie fericitul. Poate a apărut, poate o să apară. Mie îmi place viața la cratiță. Cea mai frumoasă perioadă din viața mea a fost când eram căsătorită. În viața de zi cu zi, contrar aparențelor, sunt o persoană liniștită, foarte stabilă, îmi place să gătesc, îmi place să fac dragoste foarte mult”, ne-a mai spus Simona.

Ce așteptări are de la viitorul soț

Încă nu știe care este sufletul ei pereche, dar știe ce așteptări are de la viitorul ei soț. Simona Trașcă nu poate să treacă peste infidelitate. Așa că partenerul ei trebuie să fie unul fidel. În caz contrar, nimeni nu va ajunge la inima ei. (VEZI ȘI: „PAMELA DE ROMÂNIA” ȘI-A SCOS TATUAJELE LA PLAJĂ ȘI…)

”Să nu mă înșele. Pentru că m-am săturat să fiu înșelată. Nu-l înșel, nu vreau să fiu înșelată. Simplu. Pentru ce ne mai căsătorim? Dacă nu, hai să hoinărim, să ne distrăm, să ne trăim viața… Ce rost are?”, ne-a mai mărturisit blondina.

Rochia de mireasă va fi spectaculoasă

Fiecare femeie visează să îmbrace rochia de mireasă. Iar ”Pamela de România” știe deja cum o să arate în cea mai specială zi din viața ei. Creația va fi una cu totul și cu totul specială, dar vrea să păstreze misterul pentru evenimentul important.

Visează la o nuntă spectaculoasă, cu mulți invitați, dar și cu artiști celebri care să întrețină atmosfera până în zorii zilei. (CITEȘTE ȘI: PAMELA DE ROMÂNIA A DEFILAT ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE „INVIZIBIL” LA PISCINĂ, IAR POZELE AU AJUNS LA NOI)

”O să rămâneți foarte uimiți, venind din partea mea. O să am foarte mulți invitați, o să fie o nuntă cum n-a mai fost. Vali Vijelie o să-mi cânte la nuntă, deja mi-a promis chestia asta în direct. Nu mai are cum să dea înapoi. O să-mi cânte Biju, Jean de la Craiova și mulți alții”, ne-a mai spus „Pamela de România”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *