Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a împlinit 10 ani. Imaginile publicate de părinții lui David. „Îți mulțumesc că mă faci să îmi doresc să fiu mai bun”

David Măruță împlinește astăzi 10 ani, iar părinții lui i-au transmis mesaje emoționante pe contul de socializare. Aceștia au publicat și imagini cu fiul lor, iar comentariile din partea fanilor au curs lanț.

„La multi ani, fiul meu iubit! De 10 ani mă gândesc în fiecare clipă la binele tău și nu mă voi opri niciodată! Te iubesc! @marutadavid”, a scris Andra pe Facebook.

Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a împlinit 10 ani. Imaginile publicate de părinții lui David. „Îți mulțumesc că mă faci să îmi doresc să fiu mai bun”

„David, îți mulțumesc că mă faci să îmi doresc să fiu mai bun! Vreau să fiu un tată așa cum meriți tu, copil minunat! La mulți ani! Te iubesc până la cer și înapoi!”, a scris și Cătălin pe contul de socializare.

Ce spune Andra despre căsnicia cu Cătălin Măruță

În toamna anului trecut, Andra a dezvăluit detalii din căsnicia cu soțul ei. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Eva.

În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa!(…). Nu pot să spun exact: Uite, atunci ne-am certat!

A zis asta și asta! Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată, niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a declarat Andra pentru revista VIVA!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *