Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Detalii din viața lui Dorian Popa. Ce s-a întâmplat în familia artistului în urmă cu câțiva ani. „Sper să nu generez un val de hate”

Dorian Popa are acum viața pe care și-a dorit-o. Artistului îi merge din plin, atât pe plan personal, cât și profesional. Însă el  a trecut prin momente grele din cauza tatălui său, care a avut un comportament nepotrivit cu familia lui.

„Violenţă fizică nu a existat. Pentru asta, pot spune că îl
respect, pentru că mi se pare ultima formă de degradare a ideii de
familie”, a spus Dorian despre tatăl lui, care s-a stins din viaţă chiar
când el începuse să filmeze pentru serialul „Pariu cu Viaţa” şi Lala Band.

Dorian Popa a primit atunci un mesaj de la tatăl lui: „’Felicitări, bravo…’. Stai puţin! Îţi mulţumesc că mă feliciţi, îi mulţumesc şi eu lui Dumnezeu, în fiecare zi, pentru ceea ce am primit.

Dar hai să ne rezolvăm lucrurile din trecut, care ne dor, care ne apasă!”, a mărturisit Dorian Popa în podcastul lui Cătălin Măruţă.

Artistul a mai spus că nu a fost la înmormântarea tatălui şi nu îi pare rău că a procedat aşa. „Sper să nu generez un val de hate şi un val de oameni care să mă judece, dar, din păcate, nu-mi pare rău.

Sper ca Dumnezeu să-mi arate dacă greşesc, pentru că sunt extrem de credincios. Se spune că după ce se duc, oamenii trebuie iertaţi. Nu pot să-l iert. Nu pot să-l iert şi e o mare durere în sufletul meu atunci când spun chestia asta”, a mai adăugat artistul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *