Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum se descurcă Smiley și Gina Pistol în rolul de părinți. „Te trezeşti la 4 dimineaţa”

De câteva zile Smiley și Gina Pistol și-au intrat în rol de părinți. Cei doi sunt extrem de fericiți și își petrec fiecare moment alături de fetița lor. Cea mică pare că nu le dă prea mari bătăi de cap momentan, iar cei doi fac față cu brio fiecărei provocări.

Smiley a recunoscut că nașterea cele mici este cel mai bun lucru din viața sa și nu se aștepta ca toate emoțiile să fie așa de intense. Se pare că pentru moment fetița doarme alături de părinți și este destul de cuminte. Chiar dacă au avut parte și de momente mai puțin plăcute, Smiley și Gina se bucură de noua experiență. (CITEȘTE ȘI: SMILEY, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU FETIȚA LUI. ARTISTUL NU-ȘI MAI ÎNCAPE ÎN PIELE DE FERICIRE DE CÂND A DEVENIT TĂTIC)

„Sunt fix în camera fetiţei, care arată foarte bine. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuţ lângă patul nostru. Mai avem un pătuţ şi în camera ei. E cuminte, liniştită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroşi, e o fericire pe care nu am trăit o niciodată în viaţa noastră.”, a spus Smiley.

„Te trezeşti la 4 dimineaţa”

Într-un interviu acordat recent, Smiley a mărturisit că el și Gina fac o echipă perfectă. Proaspăta mămică s-a recuperat rapid, iar Smiley o ajută și susține cu tot ce e nevoie. Cei doi se ocupă împreună de cea mică și chiar și trezitul în miez de noapte a devenit o plăcere acum. (VEZI ȘI: SMILEY ȘI GINA PISTOL SUNT PREGĂTIȚI SĂ FACĂ URMĂTORUL PAS? CE SPUN CEI DOI DESPRE CĂSĂTORIE: „NU EXCLUD”)

„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *