Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce face Ștefan Bănică jr pentru a se menține în formă la 53 de ani. „Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu”

Ștefan Bănică jr are 53 de ani și se menține într-o formă de invidiat. Artistul nu este adeptul dietelor, însă recunoaște că are un stil de viață sănătos, pe care îl urmează de ani de zile.

„Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important.

Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea”, a spus Ștefan Bănică jr pentru OK! Magazine.

Ce face Ștefan Bănică jr pentru a se menține în formă la 53 de ani. „Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu”

„Nu ştiu ce înseamnă pentru voi a o lăsa mai moale. Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu, când i-a recomandat un doctor cardiolog (tatăl meu avea probleme cu inima) să o lase mai moale cu scena: «Dar dumneata, doctore, când operezi, poţi s-o laşi mai moale?

Adică să nu te implici foarte tare, să o faci aşa… Sau operezi o dată pe an?». Şi doctorul nu a ştiut ce să-i răspundă.

Aşa e şi cu meseria mea. Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut”, a continuat el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *