Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Antonescu și nebuniile tinereții. Cel mai excentric loc în care a făcut dragoste

 

Andreea Antonescu a emanat întotdeauna o sexualitate aparte și, chiar și la cei 38 de ani, vedeta încă este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz. Artista a făcut declarații despre experiențele din tinerețe, atunci când una câte una și-a transformat fanteziile în realitate. 

Fiecare persoană are fantezii și dorințe mai mult sau mai puțin ascunse, pe care încearcă să le îndeplinească. Este cazul și Andreei Antonescu, care a povestit că în tinerețe, lipsită de inhibiții, a făcut dragoste în avion. Se întâmpla într-un zbor lung către Statele Unite, unde atât ea cât și partenerul erau atât de înfierbântați încât n-au mai putut aștepta până la destinație.

”Hai că m-au luat căldurile, nu-mi mai revin. Băi, trebuia să începem cu cântarea că nu mai sunt în stare să mai zic nici un vers, nimic. A fost în trans-atlantic, d-ăla de durează mult”, a mărturisit Andreea Antonescu la Neatza cu Răzvan și Dani, în urmă cu câțiva ani.

Nici la capitolul dragoste la telefon, prin internet sau sms, Andreea nu a fost mai cuminte.

”Băi, lăsați-mă mă, nu vreți să încep să cânt? Pe bune!… Mai sunt multe întrebări? Pe cuvântul meu, am muncit toată viața pentru cariera asta, dar înterbările voastre sunt horror”, a răspuns Andreea Antonescu, în timp ce ridica plăcuța cu ”Am”.

CITEȘTE ȘI ANDREEA ANTONESCU, LUATĂ ÎN COLIMATOR DE ZANNI, DUPĂ CE FAIMOȘII AU PIERDUT MECIUL DE IMUNITATE LA SURVIVOR ROMÂNIA

Spovedania Andreei Antonescu: „M-au dat afară din Disneyland”

Mergând și mai departe cu dezvăluirile incendiare făcute de vedetă, aceasta recunoaște că a practicat jocuri pentru adulți în pat, inclusiv cele care implică sisteme de imobilizare.

”Da, am purtat cătușe, cine m-ar mai crede că n-am purtat”, a glumit Andreea Antonescu. Pe de altă parte, interpreta a spus că nu a avut niciodată aventuri de o noapte, însă a întrebat înainte dacă are voie să nu spună adevărul.

Iar din cauza faptului că era îmbrăcată prea sexy, vedeta și-a reamintit și de episodul de la Disneyland.

”Era vară, era foarte cald și era perioada aia în care se purtau jeanșii cu talie foarte joasă. Iar eu aveam jeanși cu talie înaltă. Și fiind foarte cald, am desfăcut, foarte puțin, jeansul și l-am întors. Și m-au dat afară din Disneyland!”, a mai povestit Andreea Antonescu.

VEZI ȘI ANDREEA ANTONESCU, PROBLEME DE SĂNĂTATE! DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE MAMA FAIMOASEI. „A FOST UN COPIL TRAUMATIZAT DE BOALĂ”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *