Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Musty a ajuns în România, după ce a fost eliminat de la „Survivor”. Declarații despre relația cu Mellina, aflată încă în competiție. „Este o poveste de dragoste, o iubesc”

Musti a fost eliminat de la „Survivor România”, iar duminică seara, 14 martie, acesta a ajuns în România, unde a fost așteptat de fratele lui, Kamara.

Fostul concurent de la Războinici a făcut primele declarații despre relația cu Mellina, după ce s-a spus că formează un cuplu, deși Musty are o iubită care l-a așteptat acasă.

„Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa.

Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani.

Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea.

O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră. Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc, dar trebuie să ne echilibrăm”, a ținut să clarifice Musty, potrivit Wowbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *