Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Internauții s-au șocat! Cum arată Gabriela Cristea la prima oră a dimineții, nemachiată

Internauții au criticat-o dur pe Gabriela Cristea, după ce aceasta a publicat o fotografie cu ea naturală, la prima ora a dimineții. Oamenii au fost extrem de asprii asupra înfățișării ei.

Gabriela Cristea este o fire destul de transparentă în ceea ce privește aspectul fizic. Fosta prezentatoare Tv nu se sfiește să se arate în haine de casă sau fără pic de machiaj pe față, ceea ce nu e rău. Acest lucru poate doar să evidențieze faptul că bruneta are încredere în sine și stăpânește destul de bine acest capitol.

Cu toate acestea, guri rele tot timpul se vor găsi, pentru a dezbate această „problemă”. Oameni s-au „răsculat” ca la război, după o postare a vedetei.

„Deci când vezi pozele astea nu iti vine sa zici bună dimineața și tie ?….vrei sa pari foarte interesanta și curajoasă dar cazi în penibil de multe ori ….imi pare rău dar? NU AI STIL

Urata mai esti dimineata si te mai pui si in poza… spala-te un pic pe fata prima?

Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu și dorește nimeni sa te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă..”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor ei, care au criticat-o pentru ipostaza în care s-a fotografiat și s-a expus în mediul online.

CITEȘTE ȘI: Probleme pentru Gabriela Cristea. Prezentatoarea riscă să fie executată silit, din cauza unor datorii la stat

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *